Elsword

to ja mam

Ram: 4GB

Procek: Pentium® Dual-Core CPU T4500 @ 2.30GHz (2 CPUs), ~2.30GHz

i mi wszystko hula na wysokich

No widzisz mi na innych wersjach też na wysokich śmigało, a o lagach nawet mowy nie było. Tylko na tym amerykańskim coś się dzieje.

Na jakim serwerze grać?

Na wersji polskiej od gameforgu inne wersje są niegrywalne ze względu na lagi. Chyba że mieszkasz poza europą

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Ej nie wprowadzaj ludzi w blad. Gralem na SEA/NA/PL i roznice nie sa odczuwalne. Chyba ze ktos ma neta z ery kamienia lupanego.

Na wer. pl malo ludzi gra, glownie weterani z max lvl cap. W godzinach wieczornych praktycznie nikogo nie ma.

Chętnie dołącze do wspólnej gry( Akurat spełniam warunki ;).

Nie wprowadzam ludzi w błąd,mam neta 30mb/s i na NA grać da się tylko pve z ludźmi z europy. Poczekamy aż sami się ludzie o tym przekonają

Nie wprowadzam ludzi w błąd,mam neta 30mb/s i na NA grać da się tylko pve z ludźmi z europy. Poczekamy aż sami się ludzie o tym przekonają

Zgaduje ze nie grałeś prawie wcale a się wypowiadasz o temacie o którym nic nie wiesz.

Potwierdzam to co mowi Azurek. O ile solo exp chodzi bardzo plynnie, to exp z kims lub (o zgrozo) pvp jest strasznie irytujace. Chcialem grac, ale jednak pass. Szkoda, bo pl swieci pustkami.

@AzurekGT + panterly

Mam w wersji USA lvl cap i SSS w PvP, a to wszystko "Infinity Sword", czyli postać, która chcąc nie chcąc wymaga dobrego pingu i refleksu. Z jakiej paki wciskasz taki kit? o.o Ja nie wiem jakie Wy macie internety, to 30mb/s to chyba jakaś telefoniczna sieć, u której 30mb jest jak 1mb u innych dostawców, albo trafiliście na pojedyncze jednostki z lagami (Jeżeli lider party ma lagi to całe party je ma).

@AzurekGT + panterlyMam w wersji USA lvl cap i SSS w PvP, a to wszystko "Infinity Sword", czyli postać, która chcąc nie chcąc wymaga dobrego pingu i refleksu.

Dlugo dosc nie gralem w Elsworda, ale od kiedy InS wymaga czegos innego niz klikanie xxxxxx, zzzzz? Kazda postac wymaga dobrego pingu i refleksu, a wbicie rangi na InS'ie to naprawde nie jest wyczyn.

Nie potraficie zrozumiec ze nie kazdemu NA bedzie chodzilo plynnie? Czy skoro komus serwer obcego regionu chodzi srednio/zle to zanczy ze wciska kit? Nie. Co do internetu to kazdy ma taki na jaki go stac lub taki jaki potrzebuje. Nie chce nikogo prowokowac, nie znam was, ale tylko tak wspomne ze nie kazdemu rodzice moga fundowac takie rzeczy.

Takze jak komus chodzi plynnie to niech gra i sie cieszy, bo serwer jest lepszy od EU, ale jezeli komus chodzi z lagami to po co drazyc temat i nazywac taka osobe klamca/biedakiem (nie zrobiliscie tego wprost, ale mozna taki wniasek wyciagnac po waszych slowach).

Btw. W Elsie jest taka zabawna sprawa ze czasem nawet mozesz nie wiedziec ze lagujesz. Kiedys na forum Elsa wywiazala sie klotnia,a na koncu okazalo sie ze "lager" u siebie widzi wszystko plynnie, a jego przeciwnik ma takie myki jak brak hitstuna czy inne wyskakiwanie z combo. Tak o wbijaniu rang na innych wersjach gry. :]

Sciagam na steamie, odwiedze potem tsa, moze gra mi sie spodoba, i tak nie mam co robic ostatnio xd

@panterly

Od kiedy InS wymaga czegoś innego niż klikanie xxxx,zzzz? Od kiedy wyjdziesz z E, góra D, mniej-więcej od wtedy... Widać, że zbyt dużego pojęcia o grze nie masz, też nie chcę prowokować, ale wybacz, takie są fakty. Każda postać wymaga dobrego pingu i refleksu? Widziałeś kiedyś NIEKTÓRE Aishe w akcji? (Nie mówię, że wszystkie), bieganie w kółko dla many i spam 300MP skillami, czy też Chungów? (Szczególnie IP) Spam dashem z działkiem i super armorem żeby dorwać przeciwnika po czym wyklikanie byle czego, bo zaraz i tak to powtórzy. Dodatkowo to co piszesz nie ma sensu, bo teraz tłumaczysz, że nie u każdego musi być tak samo, ale to się tyczy też do Twojej wypowiedzi, nie napisałeś, że U CIEBIE nie da się chodzić na exp z innymi, tylko napisałeś to ogółem (Wciąż jest to bullshit, zagrałeś więcej niż chociaż 3 dungeony z innymi graczami?). Internet był tylko przykładem, tekstami z serii "Nie każdemu rodzice mogą..." udowodniłeś swój poziom, sam nie mam wystrzałowego internetu, 12mb/s kiedy Azurek mając 30mb/s wygaduje takie głupoty, lagi z innymi graczami są spowodowane raczej czym innym niż samym faktem amerykańskich serwerów, kiedy na dziesiątki graczy EU, gdzie nikt nie narzeka i każdy sobie radzi, znajdą się pojedyncze jednostki płaczące na problemy i "brak możliwości" gry z graczami z USA (Bullshit).

Wow, od wyjścia polskiej wersji. XD Grałem w Elsa zanim wyszedł w USA, CN nie jest trudną postacią w żadnym stopniu (nie mówię, że jest łatwą, ale do trudnych też nie należy).

Ok. To ja późno odwiedze ts'a i sę pogramy. Mój nick na Ts'ie to Necromancer.

@panterlyOd kiedy InS wymaga czegoś innego niż klikanie xxxx,zzzz? Od kiedy wyjdziesz z E, góra D, mniej-więcej od wtedy... Widać, że zbyt dużego pojęcia o grze nie masz, też nie chcę prowokować, ale wybacz, takie są fakty. Każda postać wymaga dobrego pingu i refleksu? Widziałeś kiedyś NIEKTÓRE Aishe w akcji? (Nie mówię, że wszystkie), bieganie w kółko dla many i spam 300MP skillami, czy też Chungów? (Szczególnie IP) Spam dashem z działkiem i super armorem żeby dorwać przeciwnika po czym wyklikanie byle czego, bo zaraz i tak to powtórzy. Dodatkowo to co piszesz nie ma sensu, bo teraz tłumaczysz, że nie u każdego musi być tak samo, ale to się tyczy też do Twojej wypowiedzi, nie napisałeś, że U CIEBIE nie da się chodzić na exp z innymi, tylko napisałeś to ogółem (Wciąż jest to bullshit, zagrałeś więcej niż chociaż 3 dungeony z innymi graczami?). Internet był tylko przykładem, tekstami z serii "Nie każdemu rodzice mogą..." udowodniłeś swój poziom, sam nie mam wystrzałowego internetu, 12mb/s kiedy Azurek mając 30mb/s wygaduje takie głupoty, lagi z innymi graczami są spowodowane raczej czym innym niż samym faktem amerykańskich serwerów, kiedy na dziesiątki graczy EU, gdzie nikt nie narzeka i każdy sobie radzi, znajdą się pojedyncze jednostki płaczące na problemy i "brak możliwości" gry z graczami z USA (Bullshit).

Duzego pojecia o grze nie mam? Gram od wyjscia polskiej wersji, wiec chyba cos tam wiem. Co ma do tego jakis spamer kiedy my (a raczej chyba ja) mowimy o normalnym pvp? InS tez moze uciekac i spamic np. tarcza. InS nie jest trudna postacia, jest jedna z latwiejszych (w mojej opinii najlatwiejsza) postaci, a napisales tak jakby InS byl super trudny do ogarniecia. Polecam zagrac np. CN zaby zobaczyc co to zanczy postac trudna do ogarniecia. Tekstem "Nie kazdemu rodzice moga..." Udowodnilem swoj poziom? Znasz mnie? Poprostu czesto sie sklada ze najglosniej szczekaja pieski ktore maja te wszystkie "super" rzeczy za czyjes pieniadze. NIGDZIE nie napisalem ze tak jest i w tym wypadku.

I na koniec powtorze sie, po kiego drazyc temat? Elsword NA dziala Ci "plynnie"? Gratuluje, idz grac, ale to nie znaczy ze kazdemu bedzie serwer obcego regionu chodzil plynnie i taki czlowiek ma prawo o tym napisac.

Pogadajcie sobie na pw prosze:D

Ogolnie wszystkich zainteresowanych sapraszam do dzialu gildie/klany.

Tam wiecej info itp.

Proponuje ten temat zamknac juz. Wiec jak moderator sie pojawi to prosze o zamkniecie tematu.

Moglbym prosic o haslo do tsa na pw?

Temat do zamkniecia.

Siemka,

Szukam paru osob do wspolnej gry ! Ts3 wymagany do lepszej komunikacji.

Dla osob poczatkujacych polecam klase Ara ze wzgledu na duza szybkosc i dmg.

Jak cos gra zyje i ma dosc duza populacje. Zapraszam do wspolnej gry od zera.

Ja planuje zagrac nowa postacia czyli Add-em, a wy? :)

Strona główna: http://www.elswordonline.com/

Download: http://myaccount.elswordonline.com/Elsword/Download

Postacie: http://en.elswordonline.com/guides/getting-started/characters/

Edit. Ekipa juz jest, skromna ( 7osob ) ale jest do kogo sie odezwac. Zainteresowanych zapraszam do tematu i pw.

Adres ts3: 31.6.70.185:5000 o haslo pisac na pw.