ElswordPL-Gildia

Witam

Jeszcze dziś planuję założyć gildię, oczywiście jeżeli starczy mi tzw. woli, ale do rzeczy, gildie planuję nazwać ElswordHeroes bądź Elsword Warriors. Was prosiłbym o pisanie w komentarzach chęci członkostwa. Jak tylko gildia powstanie napisze to w tym bądź nowym temacie.

Name : Asterej

Klasa : Raven

Level : 18/dzisiaj będzie 20+

Mógłbym pograć w jakiejś ekipie, ale proponuję znaleźć jakiegoś ts'a, można też na skype pogadać, bez tego lipa ;s

Ja moge ale w gre nie grałem ale własnie zamierzam ściagać jak coś to sie zgadamy

Ja mogę!Moja postać to Elsword.

Tez bym mógł ale w to nie grałem a nie mam co robić to sobie ściągnę.

Ja chętnie bym dołączył do gildii. Tylko nazwa gildii mi nie pasuje troszkę ;)

Jak już powstanie gildia to z chęcią się dołączę.

Ja mogę dojść. Tylko od razu mówię, że nie jestem często online. Powiedzmy wchodzę codziennie na 30min, ponieważ niestety nie mam czasu, a gra jest świetna. :)

Na 100% gildia powstanie jutro, ponieważ muszę zrobić zadanie umożliwiające stworzenie gildi, a niestety dziś już zabrakło mi pkt. woli...^^

Na jakim serwie wszyscy gracie? I podajcie swoje nicki, aby można było się odszukać. Mój to Phreaq, gram Raven'em (najlepszy dubbing, chyba jedyny ogarnięty...). Serwer ten po lewej, bardziej zaludniony.

Mój nick: Smyrni, też gram Raven`em mam 22 lvl, a co do servera, to jest tylko jeden, a to co ty mówisz to jest kanał, w razie jak by ten pierwszy był pełen.

Wiesz że założenie gildi kosztuje 1,5kk ja sam mam założoną FairyTail niedługo będą miejsca więc możecie na tablicy składać podania

nick DarkRaven lvl 29 pvp rangi D

Wiem ale kasę łatwo zebrać, ja w przeciągu pół godziny uzbieram 300.000 ED

Nie masz po co zakładać gildi jutro twoja najgorsza wtedy zostanie, moja jutro wbija 2 lvl i robie rozrzeszenie do 40 osób

Gildie powinny zakładać osoby z powyżej rang D bo gildia to pvp nie tylko przyjaciele i pomoc, a prawdopodobnie masz rank F

Ja się zgłoszę chętnie do gildii.

Raven: 24 lvl.

Ej to może zgadamy się do jednej gildii żeby stworzyć jako takie miejsce do wspólnej gry ?

Bo szczerze mówiąc próbowałem namówić paru znajomych ale dałem sobie z tym spokój widząc ich zapał :D

Widzę że chętnych jest dużo, więc gildie założę na pewno, bo do stracenia nic nie mam, jak komuś zależy tylko i wyłącznie na rywalizowaniu z innymi gildiami [co nie znaczy że nie będę organizował wojny gildi], to może dojść do gildi lepszych na ten moment, ponieważ mi bardziej zależy na zgranej ekipie i DB zabawie...^^

A jeśli gildia nie przypadnie komuś do gustu, i będzie mu się źle grało zawsze może odejść...

Przepraszam jeżeli coś jest nie jasno napisane.

Jak już powstanie dodaj "upiorna" klasa eve czy jakoś tak

@up spoczko. Jednak obawiam się że dziś nie powstanie, ponieważ wyjeżdżam...^^ i wrócę wieczorem.

Jakaś nazwa, albo coś?