Elswrod us vs pl

Myślę nad powrotem do elsworda ale nie wiem który serwer wybrać, gdzie bardziej opłaca się zaczynać grać? grałem na us baaaardzo dawno temu[max lvl 44,skończyłem gdy wprowadzali lvle gildii] i chciałbym się dowiedzieć jak teraz tam sytuacja.

@ ta wiem że popełniłem bład w nazwie tematu, za późno zauważyłem xd

A może tak spróbuj wersję EU od gameforga? Sam gram, mam 14 poziom. Gra się przyjemnie, bez lagów :). Serwery zawsze przynajmniej w połowie zapełnione.

Na US nie ma sensu grać, bo tam jest sprawa totalnie olana i serwery nigdy nie były zapełnione do połowy. Po reklamie Gimpera serwer główny jest przeciążony a cała reszta do połowy pełna. Jeżeli chcesz, będę mógł pomóc. Gram na PL już od końca bety.

Na którym serwerze największa populacja ? Eu czy pl ?

... Nie ma serwera EU, jest to podzielone. Największa z serwerów europejskich ma PL.

sorka us* , rypło mi się.

US to taka.. Haha.. Co tam się dzieje to aż szkoda słów. Graczy jest tyle że serwery są w połowie pełne tylko w weekend i godzinach szczytu, kiedy na PL serwer jest przeciążony a pozostaje dwa do połowy pełne (po reklamie Gimpera na YT).

@Kesher

Wiesz wróciłem do PL'a jak to napisałeś i jakoś poprawy nie widzę, chociaż wieczorem to trochę ludzi jest, ale tak to 1,5 min trzeba czekać.

Jednak przyrost ludzi widać. Są mniejsze pingi niż na US może ludzi trochę mniej ale da się grać.

Szymex - Zastanów się co piszesz, bo takie serwery są codziennie na PL

na 45+ albo znajdziesz sobie graczy do pomocy albo czekasz 1h na mape jezeli samemu ci sie nie chce :)

Myślę nad powrotem do elsworda ale nie wiem który serwer wybrać, gdzie bardziej opłaca się zaczynać grać? grałem na us baaaardzo dawno temu[max lvl 44,skończyłem gdy wprowadzali lvle gildii] i chciałbym się dowiedzieć jak teraz tam sytuacja.

@ ta wiem że popełniłem bład w nazwie tematu, za późno zauważyłem xd