Elune Saga

Siema pyka ktoś w to z forum? Chętnie doszedłbym do jakiejś polskiej gildii lub takową założył z kimś bardziej ogranym w to.

Jak coś to pisać

lub najlepiej tutaj

IGN Lobax

Pykam.

Gierka spoko. Połączenie RPGa i kart. I wszystko fajnie gdyby nie to że wyłącza się po jakichś 5 minutach i narazie nic chyba nie naprawiają.

Także gram(o dziwo p2w nie zauważyłem, chociaż fakt płacąc ma się wszystko zdecydowanie szybciej)

Na mojej "tarczy" (NVIDIA Shield Tablet) wszystko chodzi bez większych problemów, ale nie ukrywam, gra lubi sobie czasami zcrashować ;-;

Właśnie myślałem na poczatku ze to przez mój nie za szybki telefon gra się crashuje, ale potem popatrzyłem na komentarze na sklepie play i praktycznie każdy pisze ze mu się wyłącza.

bump

dzisiaj wszedł update, który poprawił błędy z crashowaniem :D

Ehhh świetny patch...

Wcześniej gra się crashowala czasami po 5-10 min, a teraz nie mogę włączyć wcale bo crashuje od razu na starcie.

Faktycznie były problemy wczoraj z zalogowaniem się ale jak na razie dzisiaj wszystko działa płynnie. (Macie jakąś gildyjkę ?:D )

Nie mam, a można by nawet coś założyć :-P

Jednak będę dochodził do gildii Invicti. Zapraszam

Siema pyka ktoś w to z forum? Chętnie doszedłbym do jakiejś polskiej gildii lub takową założył z kimś bardziej ogranym w to.

Jak coś to pisać

lub najlepiej tutaj

IGN Lobax