Elyon - problem z zalogowaniem - "Elyon is not currently accessible"

Cześć!

Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem może? Przy próbie zalogowania wywala mi error “Elyon is not currently accessible” po czym zamyka Launchera. Próbuje wyguglować coś na ten temat ale chyba nikt nic takiego nie zgłaszał.

image

ten lancher jest spierdolony musisz pozabijac wystkie procesy i odpalac do stuktu

Rozumiem, dzięki. Pewnie coś go blokuje, tylko mogliby to skomunikować inaczej…

Ja mogę jedynie zalogować się na serwery NA. Na EU wywala mi error

niewiem jak odpalasz ja przez stream i zanim ruszyl jakis tam patch musialem pare razy ubijac proces lanchera i steama

Ściągnąłem ich klienta ze strony, bez steama. Próbuję ubijać po kolei procesy, żeby zobaczyć, który za to odpowiada. Jak nie pomoże to spróbuję połączyć konta steam z kakao (jeśli to możliwe) i wtedy może pójdzie…

Niestety połączyć kont nie mogę i powyższy sposób nie pomaga, ubiłem wszystko co mogłem. Wysłałem ticket do Elyona, zobaczymy…

niewiem ja mialem dostep do bety przez steama , kompa resetowales? tylko reset nie zamknij bo pewnie windows 10

Ja mam dostęp do CBT2 bezpośrednio od Kakao. Nie mogę się zalogować na serwery EU. Wywala mi błąd. Na serwerach NA gram bez problemu i co ciekawe gra zaczyna mi się coraz bardziej podobać

Zrobiłem “Repair Files” w kliencie i już mogę grać na EUSSR

Zadziwiająco szybko support odpisał, szczególnie biorąc pod uwagę, że dziś dzień startu i pewnie mają pełno takich zgłoszeń. Gdyby ktoś się spotkał z podobnym “problemem” to był mój błąd. Nie zjechałem niżej na stronie, a wystarczyło tyle zrobić. Poniżej “How Twitch Drops Works” jest obszar “Inventory”, gdzie trzeba kliknąć na “RECEIVE”. Po tym wszystko gra.

image

dzięki, że napisałeś jak to udało cię rozegrać, bo też nie widziałem, że tam na dole tak schowali ten odbiór bety xD

1lajk