ja zagram chyba rogalem bo to jedyna postac ktora w miare ogarniam zagral bym priestem moze ale nigdy nim nie gralem tak zeby miec pod soba cale party i nie wiem czy bym ogarnal
ja zagram chyba rogalem bo to jedyna postac ktora w miare ogarniam zagral bym priestem moze ale nigdy nim nie gralem tak zeby miec pod soba cale party i nie wiem czy bym ogarnal
Pewnie ze nie ma sensu zakładać dwóch gildii po prostu nie było jak się skontaktować z chłopakami z Amelinium tez na starym Noscie należałem właśnie do tej gildi tylko tam grali w Hordzie natomiast na Kronosie pod nazwa Exiled grali w ally jak starałem się napisać do nich na forum Kronosa to Administratorzy usuwali moje posty wiec jak ktoś ma z nimi kontakt to oczywiście najlepiej było by się zgadać i stworzyć tak jak pisałem w innym temacie jedną naprawdę dobra Polska gildie w której progres MC i BWL będzie norma a i AQ40 czy Nax nie będzie problemem. Po starcie starego Nosta na pewno sam zagadam z chłopakami z Amelinium ważne ze już jest spora grupa ludzi na start a najważniejsze żeby Polskie community się dogadało a nie jak to zwykle bywa jest jedna gildia u Ally a druga w Hordzie i obie maja za mało ludzi na end game 40 osobowe instancje.
Ja też chętnie zagram. Jaką klasą to pomyślę na starcie serwera. Widzimy się na serwerze
Witam. Nie ma potrzeby zakładania nowej gildii, ponieważ mamy już polską społeczność na serwerach vanilla. Graliśmy już na nostalriusie pod nazwą "Amelinium" jak również na kronosie 1 jako "Exled". Proponuję nie rozdzielać i tak małej polskiej społeczności vanilla i połączyć nasze siły na serwerze Elysium pod jakąś nową nazwą. Planujemy grać po stronie hordy. Posiadamy własne forum, grupe facebookową i chat na discordzie. Serdecznie zapraszam.
Nasza strona na facebooku: https://www.facebook.com/ExiledKronos/?fref=ts
Nasz kanał na discordzie: https://discord.gg/w7Kfw9t
Cześć, lat 16 jakieś zachowanie mam z kulturą gorzej, w wowie przegrane może 3-4h więc zielony jak liść na wiosne. Z chęcią pograłbym z kimś kto już to ogarnia i mógłby mnie czegoś nauczyć.
Witam także jestem chętny do wspólnego grania
Mogę dołączyć, zawsze jakieś podstawy do gildii będą Z grą nie będzie problemu bo jeszcze na becie WoWa pykałem
Hej. Razem z Siemenem ustaliliśmy, że połączymy nasze gildie. Więcej informacji podamy jutro. Jako że w sobotę zostaję otwarty nostalrius, będzie to nasze tymczasowe miejsce grania. Istnieje juz tam nasza polska gildia "Amelinium" Proszę się do mnie invitować. Nick w grze- "Nieznajomy". Po odpaleniu Elysium wszyscy się oczywiście tam przenosimy. Oczywiście gramy po stronie hordy.
Nasz chat na discordzie: https://discord.gg/w7Kfw9t
cześć Wam Wszystkim razem z rodzinką też chcemy pograć. Zaczynamy od zera. Informacje o nas znajdziecie tu https://www.facebook.com/groups/393815657632610/?fref=ts Odezwiemy się równieź w grze i chętnie do Was dołączymy. Mamy sporo doświadczenia. Ja sam mam 29 lat
Potwierdzam fakt rozmowy z Nieznajomym. Chcemy połączyć gildię, żeby nie robić obozów i podziałów, a usprawnić dla początkujących przygodę z vanilla wow oraz dla ludzi, który może nigdy nie dobili capa albo nie raidowali.
No to panowie zapowiada się ciekawie najgorsze jest to ze nie mogę znaleźć swojego konta do roldza z nosta tzn nazwy konta zmieniam ui jak rękawiczki i nie mam wtf starego pamiętam tylko namiary na maga a roldz był lepiej ubrany i może szlo by go sprzedać w przyszłości za jaki gold na elysium. Wiecie może czy można jakoś inaczej odzyskać konto bo jedno mam a drugiego po milionie prób nie mogę trafić nazwy. Na pytanie po co mi dwa konta były skoro mogę założyć kilka postaci na jednym odpowiedz jest taka ze fajnie jest jak sam siebie możesz bostowac przy trudnych qestach albo w instancjach lub po prostu gnębić gankerow nie wylogowując się z gry i nie dając im powodu żeby odpuścili. Co do sedna sprawy to super ze powstaje tu całkiem spore Polskie community które mam nadzieje będzie tylko rosło.
ja się szczerze przyznam nigdy na vanilli nie grałem i mam trochę mieszane uczucia bo nie wiem czy ogarnę shamka enh albo warka prot
Wiadomo już kiedy rusza nowy serwer ?
Po świętach
Wiele lat grałem w Hordzie na BL'u , mam nadzieje ze znajdzie się porządna ekipa Zaczynam na tym serwie , wiele o nim słyszałem . W dzień startu serwera na forum podam ip do TS . Elo
Nie umie pobrać klienta....
Najłatwiej przez Torrenta:
a poza? bo nie używam torrentów...
jaki serwer aktualnie jest bardziej okupowany przez polaków pvp czy pve ?