Witam, mam problem z odpaleniem Guild Wars 2. Mianowicie, po instalacji i patchowaniu całości, loguję się, a gra wymaga ode mnie potwierdzenia autentyczności konta przez mail. Wszystko byłoby w porządku, tyle że żaden mail mi nie przychodzi. Nie miałem takiego problemu wcześniej, więc pytam czy ktoś miał podobną sytuację i jakoś jej zaradził
Email authentication
maila masz na polskim serwisie? może mają jakieś problemy z wysyłaniem do Polski i dopiero po kilku godzinach dostaniesz. Jeśli nie to do supportu napisz prośbę o zmianę maila, pewnie będziesz musiał podać key jaki użyłeś do utworzenia konta
edit:
na hotmaila przychodzi od razu, ale widać mają coś pobugowane bo przysyłają mi po 2/3 linki do aktywacji
Mi na gmaila od razu przychodzi
Mam maila na interii, ale jeszcze niedawno przychodziło w kilka sekund, a teraz coś nie idzie.
GMail czasem wrzuca to do spamu. Sprawdź czy gdzieś w jakiś folderach się nie zawieruszył.
Pamiętam,że jakiś okres po premierze był z tym problem,jednak AN go rozwiązała - maile sporej części osób nie przychodziły,potem już wszystko sprawnie i szybko działało.
Powinieneś poszukać dokładniej po skrzynce jak kolega radzi wyżej i tyle.
Witam, mam problem z odpaleniem Guild Wars 2. Mianowicie, po instalacji i patchowaniu całości, loguję się, a gra wymaga ode mnie potwierdzenia autentyczności konta przez mail. Wszystko byłoby w porządku, tyle że żaden mail mi nie przychodzi. Nie miałem takiego problemu wcześniej, więc pytam czy ktoś miał podobną sytuację i jakoś jej zaradził
Hej, ja z pytaniem czy udało Ci się rozwiązać problem - jeżeli tak to jak ?
Bo mam to samo z mailem z interii. Pisałem do supportu, kazali zresetować hasło, itd, ale nie mogę tego zrobić bo nie dostaję tego maila z "authentication". Na razie czekam na drugą odpowiedź, ale pewnie pasuje przenieść maila na "gmail" bo wcześniej z interią wszystko było dobrze, a teraz kiszka na całego, jedyne maile jakie mam to z supportu, reszta nie przechodzi.