a no... ale nasze podejrzenia i oskarżenia mogą być zgubne, dlatego proponuję kierować się rozsądkiem aby wybrać tego, kto powinien zginąć.
Emisariusze śmierci - Gra
Darkyy cały czas gadasz o wszystkim i o niczym. Tak samo jak w poprzednim sezonie, a wiadomo że wtedy okazałeś się być demonem. Dlatego też głosuję na ciebie Darkyy
Ja głosuję na Kakeru
Zapytacie pewnie o powód i jeśli go nie podam to stanę się znów niesamowicie podejrzany :> A więc, uważam, że to on jest zabójcą, ma dziwny styl gry, jak dla mnie to właśnie Kakeru jest najbardziej podejrzany.
Dziwny styl gry? A gdzie widzisz ten "styl", w 4 stronach RP?
Głosuje na Podirytowany. Nie mam żadnego powodu, pierwszy dzień(w którym ktoś zginie). Czysty strzał.
Bez przesady nie mogą zginać 3 osoby na raz.
Głosuję na Darkyy
Oskarżanie na podstawie RP ftw.
Głosuję na Niewiarę. Wydaje mi się podejrzany. Mówię wam. Coś z nim jest nie tak.
Również głosuję na Niewiarę. Od samego początku próbuje zepsuć opinię Darkyy'iemu i podburza nas przeciwko niemu powołując się na nikomu nieznane kronikI!
@Podirytowany - Well, większość z nas je zna.
@Blaumro i Podirytowany. Ja chociaż podałem lepszy powód głosu na niego niż wy na mnie.
W moich stronach nikt nic o nich nie słyszał, a co u was się czytuje wieczorami to już nie moja sprawa.
@Niewiara - mój powód jest równie dobry co Twój akurat, wybacz.
1. zginie tylko 1 osoba, Mt pisał, że jak remis to bd losowanie.
2.każdy ma prawo glosować na kogo chce i nie musi nawet powodu podawać.
3. 1 głosowanie jest najmniej logiczne, więc musicie mieć na to poprawkę.
@Sokoren
2 - Nie musi, ale jeśli poda powód, nie będzie oskarżany o głosowanie jak ostatni kretyn, i inni (może) nie pomyślą, że chce innych po prostu zabić.
@Podirytowany i gdzie ja was podburzam przeciw darkyiemu? Wyraziłem tylko swoje podejrzenia prawda? Jakby nie patrzeć na tym ta rozgrywka polega. Gdyby każdy swoje przemyślenia trzymał tylko dla siebie to ty, ja, jakby nie patrzeć my wszyscy bylibyśmy w d*pie. No ale nie wnikam w twoje pobudki. Masz prawo mieć swoje zdanie
Dear Byqu, wystarczy dobrze przeanalizować jedną, dwie wypowiedzi, + dorzucić kilka spostrzezeń jak często piszę posty, postawić się w jego sytuacji i wydedukować, czy może być zabójcą.
@Up made my day.
Na podstawie durnego RP chcesz cokolwiek wyciągać jakiekolwiek sensowne wnioski? GLHF.
Liczą się oskarżenia, domysły, głosowania, a nie RP.
Gdybyś ty widział 28 stronicowe RP o ciastach, ponad 10 stronicowe RP o wódce i innych alkoholach, też byś z tego wnioski wyciągał?
Może ;d ale raczej wszyscy nie będą gadali o ciastach
Tylko o wódce, skórach itp. Z twojego rp jakie wnioski da się wyciągnąć? ( Nie będzie mnie do wieczora)
No własnie kto to widział o ciastkach mówić, lepiej o piwie, winie, wódce pisać !