EMS Mastery Book

SiemaneRKo all. Chcialbym zadac pytania odnosnie Europe MapleStory . 1 To skad wziac Mastery book Slash storm albo Mirror Image itd. na googlach szukalem i nie znalazlem. Aha nie piszcie mi o Mystery Mastery bookach ... przez nie stracilem 30m :D (prawie hazard) a 2 pytanie to jak moge szybko zarobic oprocz scrolli ??

PS. Dodali Buccanera :D

"Aha nie piszcie mi o Mystery Mastery bookach ... przez nie stracilem 30m" Nie lepiej było poprostu konkretną książke kupić na FM ? Z tego co wiem "Mystery Mastery book" lecą z wikingów w ludi, podobno można jeszcze wylosować z Gachapon w kerning. Nie wiem czy drop całkowicie się zgadza ale zawsze możesz spojrzeć http://global.hidden...ry-mastery-book

Co do kasy po prostu podnoś przedmioty i sprzedawaj w sklepie ja tak robię i nie mam problemu z kasą, nie bawię się w sprzedaż scrolli... i kasy mam wystarczająco chyba że chcesz kupić itemy na 120 do end game to miłej zabawy.

Z Gachapon ?? Pierwszo slysze. Jak byc mogl to powiedz gdzie to ? ''Co do kasy po prostu podnoś przedmioty i sprzedawaj w sklepie ja tak robię i nie mam problemu z kasą, nie bawię się w sprzedaż scrolli..." LoL ... Ja mam 99 lvl Dual Bladerem. Dopiero przeczytalem 2 mastery book i (oczywiscie :D) 2-e weszly Tornado Spin 20 i Flying Assaulter 20. Ale jak ja mam dropic itemy i je sellac jak one sa wart max 90 k ?? Noo... Chyba ze w FM dla ludzi. To rozumiem, na scrollach zarobilem gdzies 15m. Ale dlugo spamilem na ch1 zeby je odsprzedac. Nie wiem czy ten sposob dobry ? : Szukac Rare Monster i je zabijac, leca z nich potentiale, chaosy, EEA scroll's. Je sie najlepiej sprzedaje i za duza cene. : ]

Jeżeli już o tym mówisz to imo. najlepiej właśnie bossy/rare monstery żeby szybko szło a sprzedawac dopiero jak eq ci zawalą całe.

A moze mi ktos powiedziec kiedy odblokuja Mercedesa i Demon Slayera na eMS ?

A moze mi ktos powiedziec kiedy odblokuja Mercedesa i Demon Slayera na eMS ?

Czytanie nie boli wszystko masz podane na tacy...

SiemaneRKo all. Chcialbym zadac pytania odnosnie Europe MapleStory . 1 To skad wziac Mastery book Slash storm albo Mirror Image itd. na googlach szukalem i nie znalazlem. Aha nie piszcie mi o Mystery Mastery bookach ... przez nie stracilem 30m :D (prawie hazard) a 2 pytanie to jak moge szybko zarobic oprocz scrolli ??

PS. Dodali Buccanera :D