Wiec tak dostalem zlecenie od ojca(projektuje wnetrza) bym mu znalazl program Planit Pro sam program kosztuje 8tys. a ojciec uzywa innego programu. Ale ostatnio slyszal ze ten program jest naprawde dobry. Ale ze uzywa tez programu za ponad 6 kola nie wie czy wywalac w bloto 8 tys i okaze sie ze program jest tak naprawde do bani. Wiec stwierdzil bym poszukal tego programu na sieci a on se go wytestuje. Sam program ma bezposrednie lacze z seerverem Planita wiec wersja ta nie bedzie sie laczyc z serverem. Chodzi tylko o sprawdzenie grafiki i samego interfejsu.
http://progwebsat.info/forum/viewthread.ph...;thread_id=4603 tutaj znalazlem program niestety jest to siec ed2k ktore otwieraja Emule na ktorych ja sie kompletnie nie znam zassalem program Emule Plus ale nie wiem kompletnie jak z niego kozystac.... Me noob
Moze ktos z was sie na tym zna i powie mi jak z niego kozystac? Na PW albo tu albo na GG
PS: Odrazu mowie nie jest to dla moich kozysci ablo by rozwijac piractwo. Chodzi o to by sprawdzic czy jest sens wywalanie 8 tysiecy w program.