Cześć mam pytanie odnośnie TESO. Mianowicie jak wygląda sprawa z end game'em? Chciałem zacząć grać ale właśnie cały czas mnie to pytanie dręczy. I jeszcze jedno, gdzie lepiej się gra na steamie czy na kliencie ze stronki?
End game
Podpinam i dodaje czy na podstawce można cieszyć się z enggame,?
Przede wszystkim dungeony i triale(takie rajdy 12 osobowe), cyrodil(duża mapa pvp frakcyjnego), battlegroundy, maelstrom arena(dość trudna arena, którą robi się solo), jakieś tam farmienie różnych przedmiotów w zależności co się sprzedaje. Nie wiem czy jest jakaś większa różnica między klientami.
Na początku można pograć na samej podstawce, ale jak się gra spodoba polecam kupować sobie eso+(takie premium) daje dostęp do wszystkich dodatków oprócz morrowinda, daje więcej miejsca w banku i najważniejsze daje specjalnego nieskończonego baga na surowce oraz za każdy miesiąc wykupionego eso+ dostaje się 1500 crownów do wydania w itemshopie.
Ile kosztuje ten eso plus i czy da się go kupić za psc?
Ile kosztuje ten eso plus i czy da się go kupić za psc?
50 - 1 miech
135 - 3 miechy
240 - 6 miesięcy
Czy można płacić przy pomocy PSC w sumie nie wiem.
Tak z innej beczki:p, jakbyś zaczął grać i szukał kogoś do gry to szepnij, sam niedawno kupiłem i samemu tak nudno troszkę, długo na dungi się czeka.
Czy za crown'y można dokupić sobie eso+?
Czy za crown'y można dokupić sobie eso+?
Nie, ale możesz kupić sobie za nie dodatki oprócz morrowinda.
Cześć mam pytanie odnośnie TESO. Mianowicie jak wygląda sprawa z end game'em? Chciałem zacząć grać ale właśnie cały czas mnie to pytanie dręczy. I jeszcze jedno, gdzie lepiej się gra na steamie czy na kliencie ze stronki?