Witam serdecznie mam pewien problem dotyczący tej gierki, mianowicie posiadam pochodnie na 60lvl na middle town podropilem troszke unikatow w okolicach 62lvla i powiem szczerze że nie daje rady nadal samym mobom w middle town a pare bosikow ma mnie tam na strzala [na poziomie cosmic normalne moby maja mnie na 2-3 hity] omegi system nie ogarniam i nie wiem jak rozdawac pkt by nie rozwalic sobie postaci plus tez nie mam jakiegos duzego lvla omegi moze z 35 pkt mam do rozdania.
fakt faktem troszke nie grałem i duzo sie pozmienialo [ wlasnie te poziomy cosmic w terminalach itp], ale przed ta zmiana tez moja postac niedomagala, gdzie mam chodzic by wydropic jakies fajne unikaty [ z tego co widzialem u innych maja nawet je na 69lvl plus z 5 bonusow wiecej niz te co ja posiadam ], albo zrobic cos innego co da mi kopa do defa oraz dmg.
1. Opłaca się robic green, red oraz cosmic terminale ?
2. pare misji jeszcze nie zrobilem, zwlaszcza te ktore doszly w ostatnich 2 miesiacach w pathach mam robic wszystko potem zajmowac sie itemkami ?
3. mam tez takie pytanie przy wybieraniu bohatera sa takie kolory plus natknąłem się tez na nie w internecie i niby to opisuje progres postaci czy jakoś tak, jak to dokładnie działa i czy daje to tez jakiegoś kopa postaci ? [ na mojej pochodni mam zielony caly czas ]
Z góry dziekuje za pomoc mam nadzieje że ktoś odpisze co zna się na grze i troszke mi pomoże w ogarnieciu co mam teraz robić by ubrać moja postać.