EndGame - Marvel Heroes 2015

Witam serdecznie mam pewien problem dotyczący tej gierki, mianowicie posiadam pochodnie na 60lvl na middle town podropilem troszke unikatow w okolicach 62lvla i powiem szczerze że nie daje rady nadal samym mobom w middle town a pare bosikow ma mnie tam na strzala [na poziomie cosmic normalne moby maja mnie na 2-3 hity] omegi system nie ogarniam i nie wiem jak rozdawac pkt by nie rozwalic sobie postaci plus tez nie mam jakiegos duzego lvla omegi moze z 35 pkt mam do rozdania.

fakt faktem troszke nie grałem i duzo sie pozmienialo [ wlasnie te poziomy cosmic w terminalach itp], ale przed ta zmiana tez moja postac niedomagala, gdzie mam chodzic by wydropic jakies fajne unikaty [ z tego co widzialem u innych maja nawet je na 69lvl plus z 5 bonusow wiecej niz te co ja posiadam ], albo zrobic cos innego co da mi kopa do defa oraz dmg.

1. Opłaca się robic green, red oraz cosmic terminale ?

2. pare misji jeszcze nie zrobilem, zwlaszcza te ktore doszly w ostatnich 2 miesiacach w pathach mam robic wszystko potem zajmowac sie itemkami ?

3. mam tez takie pytanie przy wybieraniu bohatera sa takie kolory plus natknąłem się tez na nie w internecie i niby to opisuje progres postaci czy jakoś tak, jak to dokładnie działa i czy daje to tez jakiegoś kopa postaci ? [ na mojej pochodni mam zielony caly czas ]

Z góry dziekuje za pomoc mam nadzieje że ktoś odpisze co zna się na grze i troszke mi pomoże w ogarnieciu co mam teraz robić by ubrać moja postać.

moze ktos cos jednak ? ^^ nawet najmniejsza pomoc bedzie dla mnie bardzo pomocna ^^

Pomoge pomoc odnosnie omegi czyli tzw buildu ;). Podstawa - prawdopodobnie nie dajesz rady wlasnie dlatego ze nic nie wydales, to tak jakbys w wowa probowal grac na 60 lvl bez wydawania talentow, mozna, ale to droga przez mękę :D. I kolejna wazna rzecz, przestan myslec schematycznie, bo na necie tez wszystkie buildy sa przereklamowane - 2, max 3 gosci sie zachwala jakie to op zrobili. A nastepne 1000 graczy juz narzeka ze to dziadostwo. Otoz to dlatego ze kazdy gra inaczej i ma inne pomysly na gre ;). Co do zdejmowania postaci na strzala - urok papierowych postaci, to nie hulk czy inny wolverin co maja regen hp czy duzo defa :D. To czlowiek pochodnia - wcielenie ognia ktore rozwala wszystko wokol siebie i tak tez trzeba najlepiej go robic. A co dokladniej? To juz zalezy od cb, poczytaj sb po opisach i zaplanuj cos wlasnorecznego, gwarantuje ze bedzie lepiej niz bieganie bez niczego xD

nigdy nie robie buildu jak wszyscy zawsze robie go pod siebie, to ze nie bede miec defa by stac spokojnie przy bossie rozumiem ale tez nie chce padac od niego na hita a nawet niebieskich mobkow, omega system tez nie daje az tyle by moje statystyki nagle poszly milionowo w gore i nagle radzil sobie na mobach gdzie teraz padam na hita, porównywałem itemki do innych pochodni i widzialem u nich itemki na 69lvl plus jakies 30% lepsze i wiecej bonusów w unikach niz mam ja, z tego co udalo mi sie na necie wywnioskować są one z poszczególnych bosow jednak własnie zakladajac ten temat sadziłem ze ktoś powie mi gdzie te bosy sa, jezeli na raidach tylko no to bez party sie nie obejdzie, z tego widze, a na party czekalem SPORO i nie znalazlo wiec pewnie tylko z jakas gildia najszybciej sie to da zrobić. A co do mojego dmg tez nie jest jakis rewelacyjny w stosunku do venoma czy hulka co maja w ciul defa i jeszcze bija co jakies 30 sec z takim dmg ze spada bosowi 10% HP.

właśnie masz problem bo część uników dropi się z terminali zwłaszcza comisc doom i cosmic currse czyli czerwone jeśli dobrze pamiętam. nie midtown patrol, ale jest jeden item który każdy zasiegowiec czyli postać jak torch musi mieć to jest mindless titan medalion ten boss respi się na indstry city patrol podczas sepcyficznego eventu.

Witam serdecznie mam pewien problem dotyczący tej gierki, mianowicie posiadam pochodnie na 60lvl na middle town podropilem troszke unikatow w okolicach 62lvla i powiem szczerze że nie daje rady nadal samym mobom w middle town a pare bosikow ma mnie tam na strzala [na poziomie cosmic normalne moby maja mnie na 2-3 hity] omegi system nie ogarniam i nie wiem jak rozdawac pkt by nie rozwalic sobie postaci plus tez nie mam jakiegos duzego lvla omegi moze z 35 pkt mam do rozdania.

fakt faktem troszke nie grałem i duzo sie pozmienialo [ wlasnie te poziomy cosmic w terminalach itp], ale przed ta zmiana tez moja postac niedomagala, gdzie mam chodzic by wydropic jakies fajne unikaty [ z tego co widzialem u innych maja nawet je na 69lvl plus z 5 bonusow wiecej niz te co ja posiadam ], albo zrobic cos innego co da mi kopa do defa oraz dmg.

1. Opłaca się robic green, red oraz cosmic terminale ?

2. pare misji jeszcze nie zrobilem, zwlaszcza te ktore doszly w ostatnich 2 miesiacach w pathach mam robic wszystko potem zajmowac sie itemkami ?

3. mam tez takie pytanie przy wybieraniu bohatera sa takie kolory plus natknąłem się tez na nie w internecie i niby to opisuje progres postaci czy jakoś tak, jak to dokładnie działa i czy daje to tez jakiegoś kopa postaci ? [ na mojej pochodni mam zielony caly czas ]

Z góry dziekuje za pomoc mam nadzieje że ktoś odpisze co zna się na grze i troszke mi pomoże w ogarnieciu co mam teraz robić by ubrać moja postać.