Witam! Wbiłem 110 na moim demon hunterze... Jest to moja pierwsza postać z max lvlem i takie pytanie... Co można robić w wowie w endgame na max lvlu prócz farmienia mountów? Przyznam się, że nie mam z kim grać, więc rajdowanie odpada. Jak na razie skończyłem na legionowej mapy większość achievmentowych questów, jednak dalej nie wiem co dalej. Dzięki za wszelaką pomoc! W razie co gram na realmie Defias Brotherhood, w hordzie, a mój battle tag to Misiasty#21530
Endgame
Graj dalej. Znajdz ekipe, rob dungi, rajdy, eventy, cokolwiek sie da
Cały kontent poza Mythic Raidem można zrobić z randomami więc nie ma parcia na ekipe ale z ekipą łatwiej i przyjemniej poszukaj gildii która ci podpasuje.
Prawda jest taka, że teraz sam sobie powinieneś obrać drogę. Lubisz PvP? Idź na BG, Areny. Wolisz content PvE? Chodź na dungi i LFR. Lubisz zwiększać swoją kolekcję? Rób transmog/mount/pet/achievement runy. Lubisz Pokemony? Graj w Pet Battles. Nie wiesz co lubisz? Spróbuj wszystkiego i sam zobacz co Ci najbardziej pasuje ;). Możliwości masz bardzo dużo. Jeżeli Ci nic nie przypasuje to masz jeszcze RP ;).
Witam! Wbiłem 110 na moim demon hunterze... Jest to moja pierwsza postać z max lvlem i takie pytanie... Co można robić w wowie w endgame na max lvlu prócz farmienia mountów? Przyznam się, że nie mam z kim grać, więc rajdowanie odpada. Jak na razie skończyłem na legionowej mapy większość achievmentowych questów, jednak dalej nie wiem co dalej. Dzięki za wszelaką pomoc! W razie co gram na realmie Defias Brotherhood, w hordzie, a mój battle tag to Misiasty#21530