Endless Online

Endless Online jest "świeżym", lecz popularnym MMORPGiem, produkcji japońskiej. Akcja rozgrywa się w świecie fantasy, więc gra jest bogata w różnego rodzaju potwory, wojowników oraz magię. Dla odmiany, nie ma ściśle określonych profesji. Należy stworzyć jak najsilniejszego i najbogatszego bohatera. Nie ma trybu "PVP", czyli nikt nie może zabić innej postaci. Jest to tylko możliwe na specjalnej arenie. W razie śmierci, nic się nie traci. Doświadczenie zdobywa się poprzez uśmiercanie różnych stworów. Podczas kreowania bohatera jest możliwość wyboru fryzury, koloru skóry i włosów, płci. Wielką zaletą są niskie wymagania sprzętowe, więc może w nią grać praktycznie każdy.

Producent: Vult-r

Licencja: Freeware (bezpłatna)

Rozmiar: 12,60 MB

System: Windows 95/98/ME/2000/XP

Link do Strony Głównej 03.jpg

Ty własnymi słowami nie opisałeś żadnego mmorpg według mnie jesteś po prostu chamskim dzieciakiem bez wyobraźni i umiejętności opisywania oto link skąd to ściągną:

http://cvr.pl/gry/endless-online.php

Słuchaj odwal się od moich postów…..wiele osób tak robi mam to gdzieś idę z tego forum :evil: cya

http://www.worldmmorpg.yoyo.pl/readarticle.php?article_id=2 brałem z tond noobie

Nie mam czasu bawić się w pisanie założę własne forum….

hehe, ale się obraziłeś :roll: ,

przyznam, że "kradnięcie" recenzji jest troche idiotyczne (bo praktycznie nic nie wnosi - można znaleść taką samą recenzję na innych portalach) ale jak już masz coś kopiować to użyj funkcji "cytuj", i zresztą własnie cytat to wyjątki co do kopiowania, ale według mnie lepiej pisać własne recenzje, wtedy forum okazuje "coś" więcej niż tylko bezmyślnych ludzi używających "Ctrl + C" i "Ctrl + V" (czyli kopiuj wklej)....

więc....

PISAC WŁASNE RECENZJE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(hihi a dla tych którzy sądzą że nie wiedzą jak pisać recenzje i będą kopiować, mam stronkę "JAK PISAĆ RECENZJE " hihi :roll: - ale jestem wspaniałomyślny :mrgreen: )

No Milan jesteś,ale ja tam nie potrzebuje ;p jak chcę coś opisać to opisuje i jakoś naturalnie mi to wychodzi.A co do ciebie Nord sorki,że cię uraziłem nie miałem na celu tego tylko chciałem ci powiedzieć,żebyś przynajmniej dawał link skąd to bierzesz.BO niekiedy kopiujesz takie głupoty i od razu widać,że nie grałeś w grę tylko ściągnąłeś recenzję.TO jest nie feir wobec ludzi,którzy się wysilili,aby napisać recenzję.A przynajmniej pisz link skąd to wziąłeś.

Dobra będę dawać linki a co do recenzji wystarczy mam dyskrecje czy jakoś tak i wystarczy poprawianie mi błędów w word.

No i spoko nie zaśmiecajmy już forum ;)

Endless Online to typ gry takiej jak Tibia. Strasznie denerwuje!

Endless Online jest "świeżym", lecz popularnym MMORPGiem, produkcji japońskiej. Akcja rozgrywa się w świecie fantasy, więc gra jest bogata w różnego rodzaju potwory, wojowników oraz magię. Dla odmiany, nie ma ściśle określonych profesji. Należy stworzyć jak najsilniejszego i najbogatszego bohatera. Nie ma trybu "PVP", czyli nikt nie może zabić innej postaci. Jest to tylko możliwe na specjalnej arenie. W razie śmierci, nic się nie traci. Doświadczenie zdobywa się poprzez uśmiercanie różnych stworów. Podczas kreowania bohatera jest możliwość wyboru fryzury, koloru skóry i włosów, płci. Wielką zaletą są niskie wymagania sprzętowe, więc może w nią grać praktycznie każdy.

Producent: Vult-r

Licencja: Freeware (bezpłatna)

Rozmiar: 12,60 MB

System: Windows 95/98/ME/2000/XP

Link do Strony Głównej 03.jpg