Enemy Territory

Czy mógł by mi ktoś coś więcej powiedzieć o produkcji? Słyszałem że to jakiś dobry, onlinowy stary shooter, coś tam sobie poczytałem na necie, ale fajnie by było gdyby wypowiedział się ktoś, kto w to gra. I czy w ogóle opłaca się w to pykać, czy gra umarła?

Gra już sporo mniej osób niż kiedyś, to prawda..., ale po tylu latach nadal gra, wedłóg mnie najlepszy shoter EVER

Ostatnio odpaliłem i nadal gra bardzo dużo ludzi. Polskie serwery nadal żyją i mają się dobrze. Tylko dla początkujących jest trudno, bo w grze zostali praktycznie same katy.

zeby to niw wygladało jak Quake z wwII. Slyszałem same dobre opinie ale... ale jak na to patrze to nie moge (chodzi mi nie o grafike a styl poruszania sie i strzelania z quake)

Można powiedzieć ze w grze zostali same wyjadacze no i sporo cheatów odkąd PB olało ET, moim zdaniem nie warto zaczynać, bo ta gra już upada niestety. Sam pykałem w to dobre 5 lat, przestałem jak zaczęło napływać co raz więcej cheatów do gry. Z miejsca mogę powiedzieć gra nie jest łatwa na początku będziesz dostawać baty, jak każdy w nowej grze, ale z czasem Ci się uda coś ogarnąć. Jeśli nie masz zamiaru czegoś osiągnąć, tylko licz się dla ciebie czysty FUN to możesz grać.

Ostatnio odpaliłem i nadal gra bardzo dużo ludzi. Polskie serwery nadal żyją i mają się dobrze. Tylko dla początkujących jest trudno, bo w grze zostali praktycznie same katy.

Podaj te polskie dobre serwery. Jak ostatnio szukałem czegoś, to przez większość dnia były ustawione boty + 2-3 userów.

Co do gry, to wg jeśli trafisz na dobry serwer, gdzie ludzie próbują wykonać postawione cele, to gra nie ma sobie równych w moim odczuciu. Naprawdę można miło się pobawić. Jeśli jednak trafisz na bandę, która myśli tylko o fragach, to gra będzie uboższą wersją dzisiejszych produkcji.

Gierka za***ista, przez 4 lata technikum na lanie pykaliśmy i wnecie też, kwestia tylko ogarnięcia mechaniki, a serwery nadal pełne, nie to co kiedyś, bo więcej botów ale jednak można znaleźć sporo z graczami.

Czy mógł by mi ktoś coś więcej powiedzieć o produkcji? Słyszałem że to jakiś dobry, onlinowy stary shooter, coś tam sobie poczytałem na necie, ale fajnie by było gdyby wypowiedział się ktoś, kto w to gra. I czy w ogóle opłaca się w to pykać, czy gra umarła?