Entropy

Właśnie pograłem trochę w te nowe mmo Entropy, gra jest starsznie słaba, nie ma nic do roboty, ludzi prawie nie ma, a na global chacie nawet nikt nie pisze. Nie polecam gry, przynajmniej teraz bo potem może się okazać hitem. Nie ma nawet PvP(jeszcze) jest tylko PvE. A co do walki to jest strasznie wolna, trzeba trochę się napracować żeby coś trafic.Tylko ja to kupiłem i się trochę zawiodłem?

Dzięki za info bo miałem zamiar kupić :D ale teraz to poczekam z jakieś 4-5 miesięcy, na pewno gry nie skreślam bo według mnie każda gra której realia osadzone są w kosmosie zasługuje na choć odrobinę uwagi, bo wbrew pozoram wcale nie jest tak łatwo zrobić takową grę :D

No właśnie, ja kupiłem grę bo lubię sci-fi i miałem nadzieję że będzie coś z Eve, ale nie ma nic, tu nawet nie ma ekonomi, ale nie wspomniałem o tym że to alpha, zobaczymy co będzie za kilka miesięcy.

Dzięki za info bo miałem zamiar kupić ale teraz to poczekam z jakieś 4-5 miesięcy, na pewno gry nie skreślam bo według mnie każda gra której realia osadzone są w kosmosie zasługuje na choć odrobinę uwagi, bo wbrew pozoram wcale nie jest tak łatwo zrobić takową grę

Jeżeli na prawdę tak uważasz to spróbuj Shores of Hazeron. Gra mocno rozbudowana z tym że grafa słaba i występują lagi ze względu na położenie serwera, choć nie każdy się na nie skarży a ja od ok. roku tam nie zaglądałem, wiele mogło się zmienić.

A co do Entropy to jeżeli to jest alpha to nie ma co się dziwić, że tak mało jest graczy. Większość użytkowników wie z czym wiąże się kupowanie gry w tak wczesnej fazie rozwoju, dlatego po prostu tego nie robią. Po za tym grając w grę w tym stadium możesz wypracować sobie zbyt wczesną i -jak się może okazać- błędną opinię. Walki są powolne ale w następnym patchu być może zostanie to zmienione. Im bliżej release każdej gry tym mniejszym zmianom powinna być poddawana gra.

Właśnie pograłem trochę w te nowe mmo Entropy, gra jest starsznie słaba, nie ma nic do roboty, ludzi prawie nie ma, a na global chacie nawet nikt nie pisze. Nie polecam gry, przynajmniej teraz bo potem może się okazać hitem. Nie ma nawet PvP(jeszcze) jest tylko PvE. A co do walki to jest strasznie wolna, trzeba trochę się napracować żeby coś trafic.Tylko ja to kupiłem i się trochę zawiodłem?