EoS - Zbiórka kluczyków PW

Siemka,

Niestety nie dostałem jednego kluczyka ze 100tys rozdanych. Pewnie nie tylko ja jedyny. Wobec tego prosił bym, aby dobre dusze które nie skosztują owej gry udostępniły mi i innym po kluczyku. Szkoda żeby się zmarnowały. Osoby hejtujące nie są mile widziani w temacie.

Jeżeli znajdzie się wolny kluczyk także prosiłbym na PW :)

Odbiegam od tematu i wiem. ze zaraz dostanę kolejnego bana(oczywiście mam to w poważaniu). Lecz muszę to napisać ,,Jakim trzeba być idiotą by grać w tego crapa-.-''

warn_ico.png
Offtop
~Leman

A sprawdzilbym. Poprosze o klucz ;)

AU-QNGK-VWLW-W5NJ-ETNJ

Wklepujcie do skutku. Mi dziala

AU-QNGK-VWLW-W5NJ-ETNJWklepujcie do skutku. Mi dziala

Z ciekawości sprawdziłem - wywaliło mi z 5 razy, że kod został użyty po czym zadziałało :)

A ludzie kupywali founder packi po 50$

Ja tez chetnie bym sprawdzil, jesli ktos ma :)

Też bym prosił o kluczyk, a co do klucza który dał użytkownik, to lepiej nie korzystać, za mniejsze przewinienia bana na konto sie dostaje ;)

Z tego co pamietam to w Fear online bylo dokladnie to samo i jakos bana nie dostalem.

Znajdzie się jeden kluczyk? :)

Też chętnie przyjmę jeden kluczyk. :)

Z ciekawości sprawdziłem - wywaliło mi z 5 razy, że kod został użyty po czym zadziałało

Tak samo kilka razy naciskalem aby klucz wszedl i dziala . Dzieki .

Grafika slaba ale ma ta gierka cos w sobie fajna prostote i milo sie gra .

W prostocie tkwi sukces i popularnosc mmo. Dzieki za kluczyk :) Milo ze temat pomogl paru osobom.

Dobije 10 i sprwadze czy warto grac dalej bo jak narazie to czuje sie jakbym gral w Shaye czy jakos tak.

Shayia to za***isty grindownik na orientacje w terenie. Zero pom9cy i oznaczen na mapie. Jedynie uwazne czytanie tekstu pomoze. To tak na marginesie . William jak oceniasz gre? Grafika, klimat, grywalnosc? Tak na pierwszy rzut oka.

Zrobilem 25 lvl lucznikiem i fajnie sie gra .

A cos wiecej kolego? Optymalizacja? Bugi? Ciekawy content?system petow?

Takżę poprosiłbym kluczyk na pw.

@edit. Już nie trzeba właśnie zobaczyłem, że w skrzynce mam mail'a z kluczykiem. :)

Co do oceny gry to jest bardzo niska. Podczas kreacji postaci bylem nastawiony, ze wszystko bd w miare ok ale wszystko sie spapralo jak wbilem do gry. Grafika jest przedpotopowa, Ogrom turasow i brazoli dlatego przenioslem sie na serwer NA. Efektywnosc skilli jest smiechowa a lepsza oprawe audio slyszalem w grach na Nesa. Zdecydowanie gra mi sie niepodoba i mysle, ze zostanie zamknieta jeszcze w tym roku.

Jak ktos sie cyka grac na jednym kluczu bo straci swoje zacne konto na Aeri to Prosze: AU-PNKA-PKNW-SK4C-KKU3

Ten jest niesmigany