Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego
Koleś miał farta, trafił... ale żeby od razu się chwalić? heh
Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego
lool a co jest złego w chwaleniu się no ? kradzież barona to zawsze jest "coś" bo nie na codzień można to zrobić i nie wszystkimi ;]
Ludzie dajcie spokuj chłopakowi. Ukradł barona , nagrał to , chciał pokazać innym i GIT. Nie zachowujcie się jak banda psów ogrodnika. Jak komuś się nie podoba to niech nie ogląda. Albo napisze ,że słabe... Nie rozumiem ludzi którzy piszą ,że forum to nie miejsce na takie filmiki -.- Widać admini myślą inaczej bo temat jest już od kilku dni. To jest dział poświęcony LoL. Nigdzie nie jest napisane że w tym temacie można zakładać tylko tematy "kogo polecacie kupić?"Jak ktoś uważa że to nic nadzwyczajnego, to ok, jak ktoś by wklejił film jak robi penta kill pewnie też ta osoba by pisała ,że to nic nadzwyczajnego...Ja tu narazie widze tylko jeden filmik a reszta tekstów to czcze przechwałki. Każdy może sobie napisać że stealną barona... jak nic nadzwyczajnego to pochwalcie się własnymi filmikami z baron steal. Aha zapomniałem przecież nikt nie nagrywa filmików bo prawdziwi TRUE pr0 Gamerzy nie nagrywają filmików i nie wrzucają ich na to forum. Typowie zachowanie Polaków. Trzy osoby pochwaliły a reszta wyzywa gościa od lamusów i pisze jakie to oni steale za***iste zrobili tylko że nie nagrali...
To każdy ma go chwalić czy coś ? Dzieli się czymś publicznie, to musi się liczyć z krytyką
Nie każdy będzie mu od razu padał do stóp. Poza tym, komuś może się to po prostu nie podobać
Także uszanuj zdanie innych i się tak nie bulwersuj
Jak jestescie tacy mocni to sami dobijcie barona i to nagrajcie bo to sie nie dzieje ciagle mi jeszcze ani razu z wrogow nikomu sie nie udalo mozna powiedziec ze sie nie podoba ale odrazu nie trzeba krytykowac albo mowic ze jets noobskie albo wogole sie nie wypowiadac najlepiej, albo ktos tam pisal ze solo wukongiem zabil barona wiec niech to tez nagra bo kazdy moze powiedziec co widzial nawet jak nie widzial to jest chwalenie bez zadnych dowodow.
Hyberius a jak się komuś jakaś gra nie podoba to musi zrobić taką samą sam żeby ją krytykować?
Mnie się to też nie podoba, nie ładnie zrobił mógł poczekać na swoją kolej.
Panowie, nie mam nic przeciwko krytyce. Natomiast nadal nie rozumiem dlaczego część z was ma coś przeciwko postowaniu filmika na forum w przeznaczonym do tego miejscu. Ten dział był "Martwy".
Z tego co patrzyłem to zagościł tu jeden temat na tydzień, a posty pojawiały się raz na pare dni. Bardzo mnie cieszy że to się zmieniło, nawet gdybym musiał czytać samą krytykę.
Bardzo mnie również cieszy fakt, że części z was filmik się spodobał, jak już pisałem na początku i powtarzałem, jedynie taki był cel w moim pisaniu.
Dzięki wszystkim za komentarze dobre i te złe, jeżeli na celu miałeś konstruktywną krytykę a nie zwyczajny hate który często występuje na polskich forach
Przykład konstruktywnej krytyki:
To każdy ma go chwalić czy coś ? Dzieli się czymś publicznie, to musi się liczyć z krytyką Nie każdy będzie mu od razu padał do stóp. Poza tym, komuś może się to po prostu nie podobać Także uszanuj zdanie innych i się tak nie bulwersuj
Przykład niekonstruktywnej krytyki:
Przykład hate'u:
Nagrywaj sobie takie steale, ale nie chwal się tym na forum bo to jest na prawdę nic nadzwyczajnego, a przy najmniej nie aż tak by pisać o tym temat.
Tutaj ci odpiszę, że przez takich jak ty, ten dział na forum jest nieczęsto odwiedzany. Każdy boi się napisać temat, bo OJEJU, PO CO PISAĆ.
Co do tego filmiku kradniecia barona nawet fajny miales ostre wyczucie. Ktos moze nie lubic tego forum i sie wypowiedziec w poscie " nie nie podobalo mi sie " ale zeby odrazu pisac o nagrywnaniu jak w cytacie UP ? Czemu to nie pisac o tym tematu? Zabronisz mu ? Bezsensu takie wypowiedzi..
Dzięki za poparcie, cieszę się że jednak ktoś rozumie ;x
Edit:
A co do Ciebie Satiris to na prawdę aż tak boli Cię moja krytka?
Nie, twoja krytyka mnie nie boli, nie trace nerwów na haterów.
Proszę Cię, na razie ty tutaj najbardziej bulwersujesz.
Sorry, ja tu bulwersu nie widze, zainwestuj w okulary
Wyjaśniłem wcześniej, że nie mam nic przeciwko krytyce. To co ty wypisujesz, zdecydowanie pod krytyke nie podchodzi.
Dla mnie jest to po prostu hate. Mam prawo zapostować tu filmik, nic na to nie poradzisz, a twoje płaczki że nie rozumiesz dlaczego to tu umieściłem, TO jest dopiero nieuzasadnione.
A po za tym według mnie forum nie ma się tak źle i ty nic nie zmieniłeś. Nie jesteś bohaterem sry.
Nigdy nic nie mówiłem o całym forum. Mówiłem o dziale League of Legends. Czytanie ze zrozumieniem.
Jezeli dla ciebie 2 posty dziennie to dobry wynik, to czas popracować nad interpretacją świata.
Pozwól że ja natomiast będę się dalej napawać tym, że mój topic zainteresował całkiem pokaźną ilość osób.
Skoro nic w tym nadzwyczajnego, nagraj lepiej, póki co, to najlepszy filmik nagrany przez użytkownika tego forum, bo jedyny.
A i jeszcze jedno:
+1 dla tego pana =)
Stronniczość rządzi, nie?
Pozdrawiam
Satiris
Co do Mapryla to zgadzam się z Grabkienem, więcej czasu nie zamierzam na niego tracić, bo to typowy "filozof". A co do Ciebie Satiris to na prawdę aż tak boli Cię moja krytka? I dlaczego ty mnie od razu wyzywasz, pisząc posty typu "przez Ciebie nikt tutaj nie zagląda" itp. Człowieku nie schodźmy na inne tematy. Wątek jest o filmie a ty zaczynasz o mnie. Dla mnie jest to po prostu żałosne. Nie zamierzam Ci padać do nóg bo ukradłeś barona.Haters gonna hate huh? Proszę Cię, na razie ty tutaj najbardziej bulwersujesz. Powtarzam, że nic w tym nadzwyczajnego nie ma więc chwalenie się tym na forum jest dla mnie nie zrozumiałe i żenujące. I tak ja miałem na celu tylko hate. Tylko i wyłącznie.... Ehh.. na prawdę Cię boli zdanie innych. A po za tym według mnie forum nie ma się tak źle i ty nic nie zmieniłeś. Nie jesteś bohaterem sry.
Co do Mapryla to zgadzam się z Grabkienem, więcej czasu nie zamierzam na niego tracić, bo to typowy "filozof". A co do Ciebie Satiris to na prawdę aż tak boli Cię moja krytka? I dlaczego ty mnie od razu wyzywasz, pisząc posty typu "przez Ciebie nikt tutaj nie zagląda" itp. Człowieku nie schodźmy na inne tematy. Wątek jest o filmie a ty zaczynasz o mnie. Dla mnie jest to po prostu żałosne. Nie zamierzam Ci padać do nóg bo ukradłeś barona.Haters gonna hate huh? Proszę Cię, na razie ty tutaj najbardziej bulwersujesz. Powtarzam, że nic w tym nadzwyczajnego nie ma więc chwalenie się tym na forum jest dla mnie nie zrozumiałe i żenujące. I tak ja miałem na celu tylko hate. Tylko i wyłącznie.... Ehh.. na prawdę Cię boli zdanie innych. A po za tym według mnie forum nie ma się tak źle i ty nic nie zmieniłeś. Nie jesteś bohaterem sry.
+1 dla tego pana =)
Mam nadzieje że wam się spodoba.
Twisted fate - Qakilkleltil (Ja)
Muzyka przez FantomenKa
GO NINJA GO