Epicka kradzież barona od przeciwnika

Mam nadzieje że wam się spodoba.

Twisted fate - Qakilkleltil (Ja)

Muzyka przez FantomenKa

GO NINJA GO

Heh, nic nadzwyczajnego ale spoko :P

ja bym nawet napisał że noobiarskie ^^ nie chcą urazić nikogo

chodziło Ci bardziej o ukazanie efektów jakie potrafisz zrobić czy power w grze ? bo nie zauważyłem ni tego ni tego

Tam obok stoi takie duże coś, "Baron", czyli boss mapy, ostatnia osoba która go uderzy zgarnia bonus w postaci wszystkiego dla całej drużyny oraz 300g dla każdego gracza z drużyny i exp dla każdego gracza z drużyny

Jego kradzież jedną osobą jest wielkim skucesem

To nie jest nic nadzwyczajnego, ale kiedyś w mojej drużynie Ashe puściła ulta pod barona i jej rozbryzg dobił go. To było coś. Naprawdę bardzo duże szczęście!

Good one. Ninjowanie jest fajne. W każdej grze.

Tam obok stoi takie duże coś, "Baron", czyli boss mapy, ostatnia osoba która go uderzy zgarnia bonus w postaci wszystkiego dla całej drużyny oraz 300g dla każdego gracza z drużyny i exp dla każdego gracza z drużynyJego kradzież jedną osobą jest wielkim skucesem

Dobrze, że nam powiedziałeś, bo serio - nie wiedzieliśmy o co chodzi z Baronem xD (śmiech). A tak serio, żeby zrobił to z drugiego końca mapy np. tak jak kolega powiedział o Ashe - to wtedy by było coś. A tak - papy z dachu nie zrywa :)

Heh i kolega założył konto tylko po to, żeby wstawić tu ten filmik xD Heh ;]

Jednak nie widział, ile baron ma HP, zrobił to "na czuja" i dał radę.

Heh mi juz chyba stole barona ponad 10 razy z 5 na Lux,5 na Caitlyn. ;p

Ciesze się że niektórym z was się spodobało..

Oczywiście taka kradzież arrowką może być jeszcze bardziej epic, ale mimo wszystko takie rzeczy nie dzieją się codziennie :)

A tym bardziej nie są codziennie nagrywane i wrzucane na youtube.

Pozdrawiam

Heh i kolega założył konto tylko po to, żeby wstawić tu ten filmik xD Heh ;]

Nop. Jak już się rejestruję, to nie po to żeby się tylko pochwalić moimi wyczynami. Podoba mi się strona, podoba mi się forum, to troszeczkę tu posiedzę, jak nie macie nic przeciwko ;>

Raczej typowy steal, bez ekscesów.

Za to jak kumpel ukradł barona grzybkiem Teemo, to mieliśmy polewę ;)

Ciesze się że niektórym z was się spodobało..Oczywiście taka kradzież arrowką może być jeszcze bardziej epic, ale mimo wszystko takie rzeczy nie dzieją się codziennie A tym bardziej nie są codziennie nagrywane i wrzucane na youtube.PozdrawiamNop. Jak już się rejestruję, to nie po to żeby się tylko pochwalić moimi wyczynami. Podoba mi się strona, podoba mi się forum, to troszeczkę tu posiedzę, jak nie macie nic przeciwko ;>

Spoko, zostań z nami i baw się dobrze :)

Nie pomyśl tylko, że jestem jakimś hejterem, bo nie wyrażam podziwu Twoją akcją. Fajnie, że chcesz coś wrzucić na YT i się tym z nami podzielić. Nie ma u mnie euforii bo po prostu widziałem już lepsze akcje :) Mimo wszystko GJ :)

Dzisiaj biliśmy w 5-tke barona, druga drużyna nam wparowała, pantheon wskoczył potem oin zaczęli bić, zostawiłem heimerem turrety, odpaliłem ulti, coś tam trafiłem i uciekłem z 300 hp, oni nie zauważyli tych turretów i razem z nimi bili, nie dość, że ubiłem barona to jeszcze double killa załapałem

Ok, teraz wszyscy chwalmy się naszymi super pro akcjami w których ukradliśmy barona.

Co do filmiku to brawo, jednak chwalenie się tym na forum jest dla mnie nie zrozumiałe. Na pewno każdy kto gra chociaż w lola na tyle długo żeby wbić ten 15-20 lvl widział już nie raz takiego steala. Mimo to dobre wyczucie ale epickości w tym nie ma :)

Jak już się 'jaramy' kradzieżami barona, to jeśli ktoś jeszcze nie widział katariny penta kill+baron stole to koniecznie musi obejrzeć ;)

http://leaguecraft.com/videos/216-lol-katarina-pentakill-baron-1v5-leagucraft-com-video-contest-youtube.xhtml

Co do filmiku to brawo, jednak chwalenie się tym na forum jest dla mnie nie zrozumiałe.

A dla mnie jest jak najbardziej zrozumiałe. Coś co dostarcza rozrywkę niektórym, nie musi się koniecznie tobie podobać. Jak już wspomniałem posta temu nie każdy nagrywa swoje wyczyny, a już tym bardziej nie wrzuca ich na youtube. Dlatego też aby utrwalić mojego steala nagrałem go i wrzuciłem. Uznałem że jest on na tyle dobry by się podzielić. Nie twierdze że jest on najlepszym stealem jakiego ujrzycie, jest to po prostu niecodzienny steal, skoro już doszliśmy do wniosku że nie epic, to przynajmniej Rare :)

Nic nadzwyczajnego. Ja sam w pojedynkę Wukongiem barona skaesowałem. Stałem za ścianą tylko warda mieliśmy. I akurat blisko ściany był Jarvan to ja rash do niego przez ścianę, hit z Q i uciekłem całej ich piątce ;P

A dla mnie jest jak najbardziej zrozumiałe. Coś co dostarcza rozrywkę niektórym, nie musi się koniecznie tobie podobać. Jak już wspomniałem posta temu nie każdy nagrywa swoje wyczyny, a już tym bardziej nie wrzuca ich na youtube. Dlatego też aby utrwalić mojego steala nagrałem go i wrzuciłem. Uznałem że jest on na tyle dobry by się podzielić. Nie twierdze że jest on najlepszym stealem jakiego ujrzycie, jest to po prostu niecodzienny steal, skoro już doszliśmy do wniosku że nie epic, to przynajmniej Rare

Czyli sam go nagrałeś? W tytule jest napisane inaczej hmm, no tak rozumiem. Zacznijmy od tego, że umieszczenie tego na yt, a umieszczenie tego na forum to dwie różne sprawy. Po za tym nie rozumiem jaką ma to dawać rozrywkę? To znaczy jeśli ktoś chce sobie takie steale pooglądać to szuka tego w internecie. Dla mnie to zwykłe chwalenie się/nabijanie sobie wyświetleń. A, i mam rozumieć że teraz każdego steala mamy utrwalać i pisać o tym tematy na forum? Na prawdę nie zrozumiałe. Nagrywaj sobie takie steale, ale nie chwal się tym na forum bo to jest na prawdę nic nadzwyczajnego, a przy najmniej nie aż tak by pisać o tym temat.

Czyli sam go nagrałeś? W tytule jest napisane inaczej hmm, no tak rozumiem. Zacznijmy od tego, że umieszczenie tego na yt, a umieszczenie tego na forum to dwie różne sprawy. Po za tym nie rozumiem jaką ma to dawać rozrywkę? To znaczy jeśli ktoś chce sobie takie steale pooglądać to szuka tego w internecie. Dla mnie to zwykłe chwalenie się/nabijanie sobie wyświetleń. A, i mam rozumieć że teraz każdego steala mamy utrwalać i pisać o tym tematy na forum? Na prawdę nie zrozumiałe. Nagrywaj sobie takie steale, ale nie chwal się tym na forum bo to jest na prawdę nic nadzwyczajnego, a przy najmniej nie aż tak by pisać o tym temat.

Ludzie dajcie spokuj chłopakowi. Ukradł barona , nagrał to , chciał pokazać innym i GIT. Nie zachowujcie się jak banda psów ogrodnika. Jak komuś się nie podoba to niech nie ogląda. Albo napisze ,że słabe... Nie rozumiem ludzi którzy piszą ,że forum to nie miejsce na takie filmiki -.- Widać admini myślą inaczej bo temat jest już od kilku dni. To jest dział poświęcony LoL. Nigdzie nie jest napisane że w tym temacie można zakładać tylko tematy "kogo polecacie kupić?"

Jak ktoś uważa że to nic nadzwyczajnego, to ok, jak ktoś by wklejił film jak robi penta kill pewnie też ta osoba by pisała ,że to nic nadzwyczajnego...

Ja tu narazie widze tylko jeden filmik a reszta tekstów to czcze przechwałki. Każdy może sobie napisać że stealną barona... jak nic nadzwyczajnego to pochwalcie się własnymi filmikami z baron steal. Aha zapomniałem przecież nikt nie nagrywa filmików bo prawdziwi TRUE pr0 Gamerzy nie nagrywają filmików i nie wrzucają ich na to forum. Typowie zachowanie Polaków. Trzy osoby pochwaliły a reszta wyzywa gościa od lamusów i pisze jakie to oni steale za***iste zrobili tylko że nie nagrali...

Jak ktoś sam nie potrafi czegoś zrobić, to zawsze to krytykuje :)