Epicki Team Do legendarnej Gry

Cześć i Witam ... Szukam paru(nastu) Osób do wspólnej gry w Tibiiieeeee !!!! Wszyscy Mile widziani :) Chętni Wbijać Na TS3- 31.6.70.185:5000!!!! Zapraszam Serdecznie :)

Czy mógłby ktoś się wypowiedzieć, kto miał okazję być członkiem kolejnej "ekipy", którą składa użytkownik pyyrcio12 ? Bo temat tego typu i tego użytkownika jest chyba -nasty z kolei w ciągu paru miesięcy, i dalej nie wiadomo jakim organizatorem jest tak naprawdę ww założyciel, skoro zakłada kolejny wątek o podobnej tematyce (warto się zapisywać do tej organizacji czy nie). Chodzi oto, czy takie składanie drużyn 'co chwilę' ma jakiś sens, czy przypadkiem nie są to jakieś żarty użytkownika. Jeżeli nie, to sorry- podsumowuję tylko to, co udało mi się zauważyć, a więc w takim wypadku proszę zignorować mojego posta.

Dzięki za odpowiedzi.

Graj na Shadowcore ots mam tam 192 Ek moge coś pomóc

Grałbym, ale nadal jest plaga botterów na RL'u, więc granie tam mija się z sensem.

Jak to wygląda na tym... shadowcore ?

Tibia dla lewaków pozdro

warn_ico.png
offtop ~ blaumro

@Vilczy, miałem okazje pograć z pyrciem i jeszcze innymi na jednym OTS'ie przez nie wiem... 10h? Nie usiedzą przy grze więcej niż tydzień zresztą każdy widzi jaki IP TeamSpeak'a podaje ^^. Wiadomo, że tam żadna grupa się nie utrzymała. Co o pyrciu, to tak słyszałem, że podobno płacze jak ktoś pierwszy zabierze loot'a z moba a jak sam pierwszy dobiegnie to się nie podzieli czyli w skrócie gracz, który nie rozumie co to znaczy team play.

@Topic

Po twoim poście wiemy wszystko, gdzie gramy, jakimi klasami i jakie miasto wybieramy! Super.

@Kaazame

Na ShadowCores wygląda to inaczej niż na Realu, ale i tak boty są. Polega to na tym, że na ShadowCores możesz bocić, ale nie możesz być AFK po prostu jak GM przyleci do Ciebie i zapyta się czy jesteś a Ty nie odpowiesz to idziesz do więzienia na jakiś tam czas.

Jeżeli aż tak Ci zależy żeby botów nie było a za używanie jakiegoś bota jest usunięcie postaci/konta to zacznij grać na OTS'ach 7.4-7.6.

Pozdrawiam.

Ja tu widzę na Forum same dzieci siedzą i wkręcają innym na temat innych ehh widać że to polskie forum ... Czas chyba zmienić

Jak ktoś chce grać na shadowcore pisać do Bronkzz albo Bronkss

Ja tu widzę na Forum same dzieci siedzą i wkręcają innym na temat innych ehh widać że to polskie forum ... Czas chyba zmienić

No czas najwyższy, zrobisz nam przysługę. Nikt normalny nie szuka ekipy co tydzień do innej gry. To tylko świadczy źle o Tobie.

Po co się tu udzielasz? masz 3 posty i spamujesz niepotrzebnymi tekstami ... na dodatek nawet nie na temat -,- i pokaż mi do jakiej gry szukałem 7 dni temu ekipy ? ...

Proponuję zamknąć temat, użytkownik 'pyyrcio12' w tym momencie na TS'ie widzę, że gra jeszcze w coś innego ostatnie 3 razy Tibia mu się po 2 dniach znudziła. Szera nawet z nim nie gadaj to dzieciak zapytaj Anfę XD

Simoneus nawiekszy płaczek na ts'ie hah i jeszcze sie odzywa ... Dzieckiem jedynie można nazwać ciebie

Jak nie wiecie nic to po co gadacie, akurat tak jak Simeonus powiedział żeby "zapytać Anfę" aka Xarro, który sam prosił pyrcia żeby założyć ten temat ponieważ sam dostał bana (nie obchodzi mnie za co), więc nie oznacza że zmienia grę, bo gramy w ciągle to samo, więc proszę się nie udzielać jeśli nie ma sie wiarygodnych informacji.

Cześć i Witam ... Szukam paru(nastu) Osób do wspólnej gry w Tibiiieeeee !!!! Wszyscy Mile widziani :) Chętni Wbijać Na TS3- 31.6.70.185:5000!!!! Zapraszam Serdecznie :)