Episode 5

episode5.png

[NOWY EPIZOD I DODATKOWE ROZDZIAŁY]

» Epizod 5: The Lost Artifact

ep5lostartifact.jpg

Udaj się w podróż do lodowych jaskiń Hoarfrost Depths i zmierz się z nowymi przerażającymi przeciwnikami - legendarnymi wojownikami Yeti.

» Dodatkowe rozdziały.

6 nowych misji, w tym 5 śmiertelnie niebezpiecznych raid bossów.

Nowa mapa: Hilder Forest Ruins!

» Nowe umiejętności i maksymalny poziom postaci.

Stań się potężniejszy dzięki nowym umiejętnościom: Shield Charge, Fury No. 7, Reverse Gravity.

Maksymalny poziom postaci zwiększony do 60!

reversegravity.jpg

• Umiejętność: Reverse Gravity.

Postać: Evie

Wymagany poziom: 52

Opis: Przedmioty i przeciwnicy zostają uniesieni w powietrze. Grawitacja wokół Evie zostaje odwrócona, by po chwili powrócić do swojego pierwotnego stanu. Wrogowie uderzają o ziemię, doznając ogromnych obrażeń.

fury7.jpg

• Umiejętność Fury Seven

Postać: Lann

Opis: Gliding Fury szybsze i silniejsze, użyte siedem razy z rzędu. Gracz może wybrać kierunek każdego ataku. Postać nie otrzymuje obrażeń podczas korzystania z powyższej umiejętności.

shieldcharge.jpg

• Umiejętność: Shield Charge

Postać: Fiona

Opis: Postać atakuje przeciwnika potężną szarżą. Gracz nie otrzymuje obrażeń podczas korzystania z tej umiejętności.

[HERO MODE]

heromode.jpg

» Sprawdź swoje umiejętności w nowym trybie bohatera (Hero Mode). Tryb ten, dostępny jest dla postaci posiadających co najmniej 50 poziom postaci. Wrogowie są silniejsi, walki trudniejsze, ale nagrody odpowiednio większe.

Aby zmierzyć się z nowym wyzwaniem, jakie niesie tryb bohatera, wystarczy wybrać odpowiedni poziom trudności (Hero) podczas tworzenia łodzi. Po uruchomieniu misji w trybie bohatera pamiętajcie, aby zwracać uwagę na specjalne, białe Evil Cores.

* Uwaga: Niektóre misje nie posiadają trybu bohatera. Opcja ta zostanie dodana w późniejszym terminie.

[GAUNTLET MODE]

gauntletmode.jpg

» Staw czoła swoim największym koszmarom i najbardziej przerażającym przeciwnikom - jeden po drugim! W nowym trybie Vindictusa - "Gauntlet" stajesz naprzeciw najbardziej okrutnych bossów z każdego rozdziału! Czy jesteś w stanie przetrwać?

Pokonaj bossów na wysokim poziomie trudności (Hard). Jest szansa, że upuszczą oni specjalny " Gauntlet Ticket", umożliwiający walkę w wyżej wspomnianym trybie.

Po zaliczeniu wyzwania "Gauntlet Mode" otrzymasz specjalne, unikatowe nagordy. Szczęśliwcy mogą liczyć na żadki tytuł!

[uLEPSZANIE PRZEDMIOTÓW]

enchantment.jpg

» Ulepszanie, to proces umożliwiający wyposażenie twojej broni i zbroji w nowe właściwości, przy pomocy magicznych zwoji.

Metal

TEAM vindictus.pl

Żródło:

http://vindictus.pl

Od siebie chciałbym dodać, że chodzą plotki odnoście transformacji. W newsie nic o tym nie podają, lecz w wersji NA dodane one były właśnie w Ep 5. Ludzie mówią, że może zrobią suprise. Mam taką nadzieję, lecz znając Nexona nie ma na to zbyt dużych szans.

Poprawka, transformacje zostaly wprowadzone ale z EPISODEM 6! a nie 5 wiec radze nie oczekiwac surprise'a :P bo aby w ogole dostac questa na transformacje potrzebne jest nowe miasto ktore jest wlasnie wprowadzone w episode 6

@UP:

Właśnie zniszczyłeś moje marzenia :C

^^ A tak poważnie chyba masz racje. Zmylił mnie filmik na yt: Vindictus Ep5 Lann vs Taonu [DK transformation, fury7].

Pewnie chodziło o instancje w Ep5. Tak czy owak, może zrobią niespodziankę pod choinkę pod koniec roku :P

oby :D bo sam mam chrapkę na Dark Knighta dla mojej Evie i Paladina dla Fiony :)

A kalok/Karok z którym wejdzie? :S

@UP:

Chyba 8, mogę się mylić

Nadal serwery zamknięte. Ciekaw jestem kiedy otworzą -,-'

warn_ico.png
Złamanie podpunktu 2.8. - crracked

Patrząc na stronę NA widać że Ep 6 dostali oni po miesiącu od wprowadzenia Ep 5 więc może na gwiazdkę dostaniemy go.

Niby mieliśmy gonić wersję NA a wleczemy się tym samym tempem ;p. Eh ten nexon i jego obietnice... Na gwiazdkę są duże szanse, że wtedy dostaniemy Ep6, ja i tak czekam na Karoka który zapewne pojawi się nie wcześniej niż marzec następnego roku tym tempem co teraz 'lecimy'...

popieram

episode5.png

[NOWY EPIZOD I DODATKOWE ROZDZIAŁY]

» Epizod 5: The Lost Artifact

ep5lostartifact.jpg

Udaj się w podróż do lodowych jaskiń Hoarfrost Depths i zmierz się z nowymi przerażającymi przeciwnikami - legendarnymi wojownikami Yeti.

» Dodatkowe rozdziały.

6 nowych misji, w tym 5 śmiertelnie niebezpiecznych raid bossów.

Nowa mapa: Hilder Forest Ruins!

» Nowe umiejętności i maksymalny poziom postaci.

Stań się potężniejszy dzięki nowym umiejętnościom: Shield Charge, Fury No. 7, Reverse Gravity.

Maksymalny poziom postaci zwiększony do 60!

reversegravity.jpg

• Umiejętność: Reverse Gravity.

Postać: Evie

Opis: Przedmioty i przeciwnicy zostają uniesieni w powietrze. Grawitacja wokół Evie zostaje odwrócona, by po chwili powrócić do swojego pierwotnego stanu. Wrogowie uderzają o ziemię, doznając ogromnych obrażeń.

fury7.jpg

• Umiejętność Fury Seven

Postać: Lann

Opis: Gliding Fury szybsze i silniejsze, użyte siedem razy z rzędu. Gracz może wybrać kierunek każdego ataku. Postać nie otrzymuje obrażeń podczas korzystania z powyższej umiejętności.

shieldcharge.jpg

• Umiejętność: Shield Charge

Postać: Fiona

Opis: Postać atakuje przeciwnika potężną szarżą. Gracz nie otrzymuje obrażeń podczas korzystania z tej umiejętności.

[HERO MODE]

heromode.jpg

» Sprawdź swoje umiejętności w nowym trybie bohatera (Hero Mode). Tryb ten, dostępny jest dla postaci posiadających co najmniej 50 poziom postaci. Wrogowie są silniejsi, walki trudniejsze, ale nagrody odpowiednio większe.

Aby zmierzyć się z nowym wyzwaniem, jakie niesie tryb bohatera, wystarczy wybrać odpowiedni poziom trudności (Hero) podczas tworzenia łodzi. Po uruchomieniu misji w trybie bohatera pamiętajcie, aby zwracać uwagę na specjalne, białe Evil Cores.

* Uwaga: Niektóre misje nie posiadają trybu bohatera. Opcja ta zostanie dodana w późniejszym terminie.

[GAUNTLET MODE]

gauntletmode.jpg

» Staw czoła swoim największym koszmarom i najbardziej przerażającym przeciwnikom - jeden po drugim! W nowym trybie Vindictusa - "Gauntlet" stajesz naprzeciw najbardziej okrutnych bossów z każdego rozdziału! Czy jesteś w stanie przetrwać?

Pokonaj bossów na wysokim poziomie trudności (Hard). Jest szansa, że upuszczą oni specjalny " Gauntlet Ticket", umożliwiający walkę w wyżej wspomnianym trybie.

Po zaliczeniu wyzwania "Gauntlet Mode" otrzymasz specjalne, unikatowe nagordy. Szczęśliwcy mogą liczyć na żadki tytuł!

[uLEPSZANIE PRZEDMIOTÓW]

enchantment.jpg

» Ulepszanie, to proces umożliwiający wyposażenie twojej broni i zbroji w nowe właściwości, przy pomocy magicznych zwoji.

Metal

TEAM vindictus.pl

Żródło:

http://vindictus.pl

Od siebie chciałbym dodać, że chodzą plotki odnoście transformacji. W newsie nic o tym nie podają, lecz w wersji NA dodane one były właśnie w Ep 5. Ludzie mówią, że może zrobią suprise. Mam taką nadzieję, lecz znając Nexona nie ma na to zbyt dużych szans.