Witam. W dzisiejszym temacie chciałbym Wam przedstawić zawalistą gre przeglądarkową "e Republik".
Czym jest eRepublik? Jest to najprościej rzecz mówiąc - drugie życie. Tu można wybrać czy chce się prowadzić gazetkę, zostać prezydentem lub kongresmenem, założyć nową partię czy też zostać żołnierzem [...]. Można też dokonać tego wszystkiego na raz!
Jest to gra w którą grają setki tysięcy osób z całego świata w tym także, bardzo liczna grupa Polaków. Polska jest tu wielkim mocarstwem - drugim w eŚwiecie pod względem liczby ludności, jeszcze do niedawna jej terytorium sięgało aż od Oceanu Atlantyckiego do wschodnich granic naszego kraju, niestety ostatnio wszystkie kraje wrogiego nam sojuszu postawiły sobie za cel wymazanie Polski z mapy świata . Jednak mimo przewagi naszych przeciwników i znikomej pomocy od sojuszników Polska broni się dzielnie odpierając ataki USA, Rosji, Niemiec i Chorwacji.
Polska jest także w największym militarnym sojuszu "ONE" - obejmujący Polska, Serbia, Szwecja, Hiszpania, Macedonia, Węgry, Wlk Brytanie oraz wiele mniejszych państw stanowiących nasze satelity. Dzięki temu możesz walczyć też w bitwach które oni prowadzą.
Jeszcze do niedawna mapa zasięgu terytorialnego ePL wyglądała tak :
Niestety od kilku dni obserwowaliśmy zwycięski pochód armii USA, aż do dnia wczorajszego gdzie ich ofensywa zatrzymała się na regionie Hesse w Niemczech. Dzięki czemu mamy szanse na zamknięcie jednego z frontów.
Już dziś pomóż ePolsce pokonać wrogich agresorów i znów stać się światową potęgą ! To jest Twoja szansa na nowe życie!
--------------------
Przedstawiłem tutaj tylko krótki opis erepublik więcej możesz dowiedzieć się zadając mi pytania...możesz też, się po prostu zarejestrować i zobaczyć jak fajna jest to gra.
Życie graczy erepublik nie toczy się tylko w grze, są oni także bardzo dobrze zorganizowaniu poza nią, posiadają oni swoje fora internetowe, a także kanały na ircu gdzie ciągle toczy się żywa dyskusja nie tylko o grze ale o wszystkich dziedzinach życia. Tak naprawde to właśnie jest prawdziwa siła tej gry !!
Także daj się wciągnąć i zarejestruj się już teraz !!
Dodatkowo jeżeli chciał byś otrzymać dodatkową pomoc taką pieniądze na dobry początek, ale także niezbędne poradniki, oraz film instruktażowy co robić na początku gry. Odezwij się do mnie przed zarejestrowaniem się w grze !!
W razie jakichkolwiek pytań proszę o PW na forum albo bezpośrednio w grze (mój nick - Panterion)
Pozdrawiam i zapraszam do gry!