Erepublik-wojna z Niemcami

Polska to Polska. Niczego sie nie boi, i przed nikim nie kleka. Hiszpania moze i mocna, ale do czasu jak skonczy swoje podboje i zwroci sie przeciwko nam, Szabow juz daawno nie bedzie ;)

Trzeba porozmawiać z Czechami i Słowacją o sojuszu jakimś ja proponował bym połączyć nasze państwa i wymyślić nową nazwę np Księstwo Słowiańskie albo Korona Słowiańska przecież mamy tych samych przodków można się połączyć i wtedy bylibyśmy nie pokonani. Żaden Szwab by nie podskoczył. Ja jestem zaniepokojony ekspansją Hiszpanii w głąb europy. Są dosyć mocni. Mogą albo prowadzić swoje walki ale i tak kiedyś pokonają Francję albo pomóc szkopom w walce z nami. Wydaje mi się że jak zakończą swoje podboje to napewno nie pomogą nam tylko Niemcom.Ciekawe kiedy będzie polska wersja. Możliwe że po zlokalizowaniu będzie kolejne Baby BoomJak byś my chcieli rozgromilibyśmy szkopów w tydzień. Ich jest 2500 a nas 30000(!)

1. Mamy podpisany pokój z Hiszpanią, a więc jak na razie nie powinniśmy się ich tak bardzo obawiać. Niemcy takowego pokoju podpisanego nie mają, więc raczej wątpliwym jest, żeby Hiszpanie mieli stanąć po stronie Niemców.

2. Wprowadzenie polskiej wersji, z tego co się dowiedziałem, zostało przełożone. Decyzja ta za pewne została podjęte przed kluczową częścią Baby Boomu, więc są szanse, że się zmieni. Mi osobiście wersja angielska w ogóle nie przeszkadza, chociaż to, że takie małe Węgry mają już swoją wersje to trochę denerwujące.

3. Co do wojny z Niemcami, to może być różnie. Nie byłbym przesadnym optymistą, ponieważ Niemcy mają mocnych sojuszników. Ale jak na razie, z tym problemem radzimy sobie koncertowo :)

Bez przesady jak 2500 ludzi ma pobić około 30k nawet gdyby mieli 5 sojuszników po 5k to nie jest to wiarygodne, w końcu nam też ktoś przyszedł by z pomocą.

Ja już całkowicie załapałem o co w tym chodzi, już mam prawidłowqe welless, walczę, trenuję i pracuję. Teraz myślę o zakupie domu.

Ja już całkowicie załapałem o co w tym chodzi, już mam prawidłowqe welless, walczę, trenuję i pracuję. Teraz myślę o zakupie domu.

Jak komuś spadnie wellnes poniżej 40 to niech napisze, podgiftuje go żeby mógł walczyć i odnowić wellnes.

btw nie wiem czy nie nabędę w najbliższym czasie jakiejś firmy :D

Tylko nie wiem jak to będzie wyglądać xD

grognak, a masz co najmniej 30 gold? Tyle jest niezbędne, aby móc założyć firmę, oczywiście musisz też mieć początkowy kapitał. A poza tym- proponuję założyć osobny dział na forum do rozmów o erepublic, zaprezentuję za chwilę tą propozycję.

grognak, a masz co najmniej 30 gold? Tyle jest niezbędne, aby móc założyć firmę, oczywiście musisz też mieć początkowy kapitał. A poza tym- proponuję założyć osobny dział na forum do rozmów o erepublic, zaprezentuję za chwilę tą propozycję.

Mam 40 golda, gorzej z PLN'ami :D

wymień odrobinę gold-a na pieniądze, przyda ci się.

A to wstretne szwaby... tak zdradziecko zaatakowac to mogli tylko oni. Najpierw chca kompromisu, a pozniej atakuja.

teraz nas ENiemcy zaatakowały, ale na szczęście wygrywamy, jednakże jakaś pomoc się przyda, bo ja zadałem łącznie tylko około 100 punktów.

Dobra to od jutra juz tak na serio zaczynam ich siekac, bo dzisiaj wbilem 6lvl. A ze wellness po wizycie w szpitalu mam tylko na 70, wiec tylko dzisiaj raz zaatakowalem.

W obecnej sytuacji Niemcy raczej nie mają większych szans w walce z Nami. Takiej sytuacji jest wiele powodów. Jednym z powodów o którym się rzadko mówi, jest to, że mają problem ze szpitalami. I nie mają się gdzie regenerować. A w dodatku nasz system obronny jest dobrze rozwinięty, szczególnie ten na zachodzie. Te i wiele innych faktów powodują, że Niemcy w najbliższym czasie nie mają szans na wygranie powstania przeciwko Nam.

Widze ze dzisiaj ruszylo jedno z wiekszych natarc na ziemie szwabow. Holsetin i Hamburg z tego co widze Szwedom zostawiamy.

Dzisiaj juz 6 razy walczylem, chyba jeszcze zawalcze raz...

Osobiście chciałbym zagrać, ale niestety brak mi czasu. :(

Gorąco kibicuję! Powodzenia!

Widze ze dzisiaj ruszylo jedno z wiekszych natarc na ziemie szwabow. Holsetin i Hamburg z tego co widze Szwedom zostawiamy. Dzisiaj juz 6 razy walczylem, chyba jeszcze zawalcze raz...

Ale atakujemy TYLKO to co tutaj jest napisane!

http://www.erepublik.com/en/article/-rozka...ca-1115789/1/20

Czyli obecnie Thuringia

http://www.erepublik.com/en/battles/show/8437

Osobiście chciałbym zagrać, ale niestety brak mi czasu. Gorąco kibicuję! Powodzenia!

5 minut dziennie to za dużo? :P

http://www.erepublik.com/en/battles/show/8520

Atakujemy kamikadze, czyli do wellnes powyżej 40 żeby jutro mogliśmy raz zaatakować i do szpitala iść odzyskać wellnes.

shelwig holstein zdobyty, juz nie atakujemy kamikadze xd

No no holendrzy cos mocniej zaczeli wspomagac szwabow. Ale to nas nie powstrzyma.

Ja teraz cały czas walczę, ale mam pewien problem- pojawił się jakiś bug, w wyniku którego nie mogę się uleczyć w szpitalu i mam welless poniżej 40. :-(. Będę musiał jak najszybciej wrócić do "bezpiecznej strefy".

Mam to samo co Mac, mimo to,że Grognak dał mi wellnes box-a.Trzeba to chyba zgłosić.

hmm a może to sprawa przeglądarki, albo coś ?

Ja dzisiaj zawalczyłem i sie normalnie uleczyłem xd

Spróbujcie na operze, a jak nie to moge wejść na konto i sprawdzić czy też nie będę umiał tego zrobić.

Chociarz i tak nikt nie odważy mi sie dać hasła :D