Erepublik-wojna z Niemcami

Ja tego nie wiem (spam), ale mam nadzieję, że tak. Że znikną 4 ever =D

Tak, nasza uberpolska w twojej wersji powinna już dawno nie istnieć, bo zniknęła 2 razy o ile się nie myle...

Gdy ktoś odbije region to mieszkańcy mogą wszcząć zamieszki... albo jak zwał tak zwał...(resistance)

Wyglada na to ze Hiszpania oddala nam kilka regionow. Niezle teraz mapa wyglada ;D Taka rozowa....

Wyglada na to ze Hiszpania oddala nam kilka regionow. Niezle teraz mapa wyglada ;D Taka rozowa....

to jest jedna wielka kampania, której nie ogarniam. Tylko prezydent wie co robi :P

Hmm wydaje mi się że to dlatego by i Hiszpania i Polska mogła bić dwa kraje na raz. Jak już przejmiemy eEurope to się podzielimy nimi tak żeby było po połowie i albo zaczniemy dalsze kampanie samemu albo będzie wojna tytanów i Europę. I nie zapomnijmy o tym że nie które państwa będą się buntować zamiast starać o obywatelstwa mocarstw.

I raczej my nie dostaniemy od nikogo mamy 2x więcej obywateli niż USA i Hiszpania więc szanse są małe.

I raczej my nie dostaniemy od nikogo mamy 2x więcej obywateli niż USA i Hiszpania więc szanse są małe.

Nie żartuj ,że wg. Ciebie wszyscy do dziś grają w eRepublik. Całkiem możliwe ,że liczba aktywnych użytkowników jest całkiem podobna do USA. Po za tym u nas jest dużo cienkich pipek. Przed wojną z Niemcami byliśmy pod względem użytkowników na 3-5 miejscu. Pewnie 3/4 nowych użytkowników od tego czasu przestała grać.

Nie żartuj ,że wg. Ciebie wszyscy do dziś grają w eRepublik. Całkiem możliwe ,że liczba aktywnych użytkowników jest całkiem podobna do USA. Po za tym u nas jest dużo cienkich pipek. Przed wojną z Niemcami byliśmy pod względem użytkowników na 3-5 miejscu. Pewnie 3/4 nowych użytkowników od tego czasu przestała grać.

Tak ja przestałem grać gdyż nie mam czasu na to kiedy będę miał to ogarnię all.Narazie na mapie widać ładne postępy polski skoda że nie było tak w przeszłości :(

Tak ja przestałem grać gdyż nie mam czasu na to kiedy będę miał to ogarnię all.Narazie na mapie widać ładne postępy polski skoda że nie było tak w przeszłości

1. Polski w tym przypadku powinieneś napisać z dużej litery ;]

2. Wejść na główną stronę raz dziennie to taki problem? Przecież ta gra wymaga ok. 10 min czasu. Jakbyś chciał grać, za pewne czas znajdziesz.

3. Używaj przecinków

3. Używaj przecinków

Nudziarz. :rolleyes:

Od ponad 4 dni nie chce mi się postać uleczyć. Do cholery nawet sam admin nie wie. Kazał zainstalować inną przeglądarkę.

Nudziarz. Od ponad 4 dni nie chce mi się postać uleczyć. Do cholery nawet sam admin nie wie. Kazał zainstalować inną przeglądarkę.

Kto jest taki miły że cie codziennie giftuje żebyś mógł zawalczyć ? :P

1. Polski w tym przypadku powinieneś napisać z dużej litery ;]2. Wejść na główną stronę raz dziennie to taki problem? Przecież ta gra wymaga ok. 10 min czasu. Jakbyś chciał grać, za pewne czas znajdziesz. 3. Używaj przecinków

Nie mam czasu na komputer.

Wiem że nie stosuję się do pisowni lecz wtedy tak jak i teraz szybko piszę bo się śpieszę.

Kto jest taki miły że cie codziennie giftuje żebyś mógł zawalczyć ?

Mój nowy szefunio :* Już nie mam problemu z leczeniem.

Nie mam czasu na komputer.Wiem że nie stosuję się do pisowni lecz wtedy tak jak i teraz szybko piszę bo się śpieszę.

a o 12 już odpisujesz na forum, ale czasu nie masz :P

Chwila bo cos teraz nie lapie....jestesmy w stanie wojny z eHiszpania?

Chwila bo cos teraz nie lapie....jestesmy w stanie wojny z eHiszpania?

nie, jesteśmy sojusznikami, w 2 podbijamy europe. Te granice co są teraz, nie są trwałe.

No i nie ma juz szwabow :) Gratulacje Panowie!

Poczekajcie. Wiem, że pakt pokojowy z eHiszpanią mamy, ale sam Cerber mi pisał, że do podziału Europy nie dojdzie, a tu jednak.

Ps. czekam na zapy do frienda :) KoXXeR

Za namową kolegi postanowiłem spróbować jeszcze raz w tym eRepublik na obozie (wraz 3 innymi). No i skończyło się tak, że do 3 w nocy siedzieliśmy na eRP: czytaliśmy gazety, patrzyliśmy na bitwy (bo tylko patrzeć możemy :( ) i kradliśmy chleb (i to jest zabawa!). Gierka rozbudowana i na pewno zabawię w niej na dłużej. Teraz tylko czekam na wojnę z eRosją - pozostaje Wam jeszcze namówić R3m4ke do gry bo konto założył, ale grać nie chce :D

PS. Wyjaśni mi ktoś czemu klepiemy eHiszpanów skoro mamy z nimi sojusz (Eden, dobrze mówię?)?

PS. Wyjaśni mi ktoś czemu klepiemy eHiszpanów skoro mamy z nimi sojusz (Eden, dobrze mówię?)?

MON nic nie pisze, pewnie coś w stylu treningówek. Mamy przecierz ignorować inne bitwy.

Zresztą... ziemie podzielimy po swojemu z hiszpanią. Mamy z nimi sojusz, europe w 2 podbijamy i dzielimy ziemie.

BTW

Proponuje zsubskrybować tą gazetke, to taka "gazetka ala Dobvey" jak to powiedziałem do kumpla :D

Dobvey - kumpel którego sie pytam nikiedy o niektóre rzeczy, jest w naszym klanie na XFIRE :P

ma ksywke Vetino

Teraz tylko czekam na wojnę z eRosją - pozostaje Wam jeszcze namówić R3m4ke do gry bo konto założył, ale grać nie chce

Nie chce, żeby tego noobka w eRepublik. Nawet o tym nie myśl, żeby go namawiać :P

Ciekawe na jak dlugo znikna eNiemcy. ePolski sporo nie bylo jak nas podbili.

Btw 3mln dmg... ladnie ladnie ;D