Ermail

Siema. Czy miał ktoś juz do czynienia z "ermail"?

Od jakiegoś czasu dostawałem zaproszenia na tą strone, ponoć można zarobić za oglądanie reklam.

Pomyślalem ze to pewnie jakis przekret jak wiele tego typu stron.

Lecz w regulaminie nie ma zadnych punktow ktorych mialbym sie obawiac typu pobieraczek.

Także nie znalazlem szukajac w googlach negatywnych opini na temat tej strony - jedynie obawy tych co nawet sie nie zarejestrowali.

Od wczoraj sprawdzam ta strone, zarobilem wirtualne 22zl, wg. regulaminu kase mozna wyplacic jak sie nazbiera wiecej niz 200zl.

Czy ktoś juz w tym dluzej siedzi? Albo moze zdolal wyplacic juz jakies pieniadze?

Link: http://www.ermail.pl...jjl27lemJJCmTa7

Też dopiero co zacząłem i z tego co widzę, dość marnie te e-mail'e wysyłają.

Jedyna rzecz która mi nie gra, to na stronie reklamują się że wysyłają te reklamy i ankiety wg. grup wiekowych etc. a w profilu nie ma jak podać takiego info...

1 ankiete jaką wypełniasz to tam podajesz swoja grupe wiekową płeć i województwo

nom aj tam zbieram zobaczymy czy to nie jaja jak zbiore 200zł i przyjdzie do wypłacania :D

Zapewne te 200zl rowna sie 20 albo co gorsza 2 zl, dobrze kasa idze na buxach nawet na darmowych mozesz wyciagnac ladnie jak duzo ludzi tam jest i sa reklemy wtedy wykupujesz klikaczy i kasa leci.

dycha wiecej na koncie, saldo na koncie wynosi 32,10 zł

ciekawe czy za takie nic nie robienie wypłacą kase :D

Siema. Czy miał ktoś juz do czynienia z "ermail"?

Od jakiegoś czasu dostawałem zaproszenia na tą strone, ponoć można zarobić za oglądanie reklam.

Pomyślalem ze to pewnie jakis przekret jak wiele tego typu stron.

Lecz w regulaminie nie ma zadnych punktow ktorych mialbym sie obawiac typu pobieraczek.

Także nie znalazlem szukajac w googlach negatywnych opini na temat tej strony - jedynie obawy tych co nawet sie nie zarejestrowali.

Od wczoraj sprawdzam ta strone, zarobilem wirtualne 22zl, wg. regulaminu kase mozna wyplacic jak sie nazbiera wiecej niz 200zl.

Czy ktoś juz w tym dluzej siedzi? Albo moze zdolal wyplacic juz jakies pieniadze?

Link: http://www.ermail.pl...jjl27lemJJCmTa7