Pierwszy raz słyszycie o Ertia? Jakoś mnie to nie dziwi, sam mam niewiele do powiedzenia nt. tego nowego, POLSKIEGO MMORPG’a.Projekt był (podobno) zawieszony od dwóch lat, co jednak pozwoliło stworzyć lepszą i ładniejszą grę. Dalsza opowieść jest jednak oklepa...
Ertia, czyli krótko mówiąc nowy, POLSKI MMORPG
Gra wygląda bardzo słabo. Zero świeżości, wygląda jak jakaś stara gierka z przed kilku lat, która jest próbą pierwszych gier mmo na przeglądarkę. Niestety, ale jestem graczem, który lubi mieć przed oczami ładną, a przynajmniej schludną grafikę, która potrafi zaciekawić, a tutaj tego nie ma. Na prawdziwe gry mmo polaków będziemy musieli chyba jeszcze poczekać.
nie rozumiem was oceniając grę po grafice , nie ma czego oczekiwać po przeglądarce , zero świeżości? rozumiem że wszedłeś i wyszłeś albo wogólę nie sprawdziłeś , gra dopiero co została wznowiona a i tak już jest dla mnie unikalna sam sposób art worków głównie stylistyka bardzo mi przypadła do gustu , a w samej grze nie jesteśmy zmuszeni nawet do żadnej klasy. chciałbym podkreślić iż gra nie jest robiona przez wielkie studio a grono pasionatów.grze życzę najlepszego oraz żeby była wciąż udoskonalana, na forum jest temat tej gry który prowadzi jeden z adminów gry. wszystkie błędy czy nie dorobienia zgłoszone zostają rozpatrzone oraz jak najszybciej udoskonalone.
pozdrawiam Verilon
wytapane przy uzyciu mojego tableta
Tutaj jest link do tematu o tej grze http://mmorpg.org.pl/forum/topic/55696-ertia-szukam-graczy/?p=404844. Tak jak napisał przedmówca wszystkie zgłoszone problemy staram się rozpatrzeć i ewentualnie poprawić, jeżeli faktycznie na to zasługują. Zachęcam do zapoznania się z tym tematem. Pozwoli Wam to nie oceniać gry pochopnie.
Każdy ma swoje gusta i to szanujemy. Grafika jest taka a nie inna. Jednym może się podobać, innym nie. Jeżeli będą możliwości na jej poprawienie to zapewne się to stanie. Na obecną chwilę priorytetów jest jeszcze wiele. Dlatego zapraszam do testowania
Pierwszy raz słyszycie o Ertia? Jakoś mnie to nie dziwi, sam mam niewiele do powiedzenia nt. tego nowego, POLSKIEGO MMORPG’a.Projekt był (podobno) zawieszony od dwóch lat, co jednak pozwoliło stworzyć lepszą i ładniejszą grę. Dalsza opowieść jest jednak oklepa...