Ertia, czyli krótko mówiąc nowy, POLSKI MMORPG

Pierwszy raz słyszycie o Ertia? Jakoś mnie to nie dziwi, sam mam niewiele do powiedzenia nt. tego nowego, POLSKIEGO MMORPG’a.Projekt był (podobno) zawieszony od dwóch lat, co jednak pozwoliło stworzyć lepszą i ładniejszą grę. Dalsza opowieść jest jednak oklepa...

Wyświetl pełny artykuł

Gra wygląda bardzo słabo. Zero świeżości, wygląda jak jakaś stara gierka z przed kilku lat, która jest próbą pierwszych gier mmo na przeglądarkę. Niestety, ale jestem graczem, który lubi mieć przed oczami ładną, a przynajmniej schludną grafikę, która potrafi zaciekawić, a tutaj tego nie ma. Na prawdziwe gry mmo polaków będziemy musieli chyba jeszcze poczekać.

nie rozumiem was oceniając grę po grafice , nie ma czego oczekiwać po przeglądarce , zero świeżości? rozumiem że wszedłeś i wyszłeś albo wogólę nie sprawdziłeś , gra dopiero co została wznowiona a i tak już jest dla mnie unikalna sam sposób art worków głównie stylistyka bardzo mi przypadła do gustu , a w samej grze nie jesteśmy zmuszeni nawet do żadnej klasy. chciałbym podkreślić iż gra nie jest robiona przez wielkie studio a grono pasionatów.grze życzę najlepszego oraz żeby była wciąż udoskonalana, na forum jest temat tej gry który prowadzi jeden z adminów gry. wszystkie błędy czy nie dorobienia zgłoszone zostają rozpatrzone oraz jak najszybciej udoskonalone.

pozdrawiam Verilon

wytapane przy uzyciu mojego tableta

Tutaj jest link do tematu o tej grze http://mmorpg.org.pl/forum/topic/55696-ertia-szukam-graczy/?p=404844. Tak jak napisał przedmówca wszystkie zgłoszone problemy staram się rozpatrzeć i ewentualnie poprawić, jeżeli faktycznie na to zasługują. Zachęcam do zapoznania się z tym tematem. Pozwoli Wam to nie oceniać gry pochopnie.

Każdy ma swoje gusta i to szanujemy. Grafika jest taka a nie inna. Jednym może się podobać, innym nie. Jeżeli będą możliwości na jej poprawienie to zapewne się to stanie. Na obecną chwilę priorytetów jest jeszcze wiele. Dlatego zapraszam do testowania :)

Pierwszy raz słyszycie o Ertia? Jakoś mnie to nie dziwi, sam mam niewiele do powiedzenia nt. tego nowego, POLSKIEGO MMORPG’a.Projekt był (podobno) zawieszony od dwóch lat, co jednak pozwoliło stworzyć lepszą i ładniejszą grę. Dalsza opowieść jest jednak oklepa...

Wyświetl pełny artykuł