Witam,
Na początku roku w tym temacie pisałem o wznowieniu prac nad projektem Ertii (dostęp: http://ertia.pl), który był zawieszony. Poszukiwałem graczy do testowania. Wielu z Was zajrzało do gry. Otrzymałem od sporego grona osób dużo cennych komentarzy, uwag, wskazówek, pomysłów. Dzięki temu Ertia mogła stać się lepszą grą. Zmieniło się sporo rzeczy. Teraz pragnę Was zaprosić ponownie do testowania. Na dniach zostanie wprowadzona nowa aktualizacja. Co zmieni? To będzie niespodzianka. Myślę, że warto abyście z niej skorzystali
Dziękuję moderatorowi za wyczyszczenie tematu. Pozwalam sobie na edycję tego posta, aby dać Wam dostęp do dawki aktualnej informacji skoro Leman usunął przestarzałą rozmowę.
Teraz napiszę parę słów na temat samej gry, aby przypomnieć czym jest. Zdania te kieruję do starych czytelników, jak i do tych, którzy nie mają zielonego pojęcia o niej:)
Ertia to polska gra MMORPG 2d na przeglądarkę. Jest w pełni darmowa. Śmiało można w nią grać. Gra jest stale rozwijana. Nie zawsze to widać dla zwykłego gracza ale mogę zapewnić, że prace trwają.
Gra ma w sobie sporo unikatowych rozwiązań. Perełką jest unikatowy system walki turowej i otwarty rozwój postaci. Gracze nie są ograniczeni klasami. Stanowią one wyłącznie kwestię fabularną. Można łączyć między sobą umiejętności magiczne, fizyczne, trucizny, pułapki i inne. Każda nowa umiejętność jaka zostanie wprowadzona zwiększa ilość możliwych kombinacji rozwoju postaci. Gdy gra będzie na trochę bardziej zaawansowanym etapie przekonacie się, że będzie dostępnych setki sposobów kreacji swojego bohatera. Na jednym koncie można założyć do 10 postaci, abyście mogli wypróbować różne sposoby ich rozwoju. Ertia oferuje również wiele funkcji popularnych w grach tego typu, jak na przykład: system produkcji przedmiotów i mikstur, system handlu, system komunikacji z graczami, poruszanie się po mapie.
Pozostaje tylko odwiedzić Ertię (dostęp: http://ertia.pl), aby się przekonać o prawdziwości powyższego do czego serdecznie zachęcam. Z chęcią wysłucham waszych rad, pomysłów, wskazówek, uwag itp. Proszę tylko o podejście do gry z otwartym umysłem i pisanie czegokolwiek po dokładnym zapoznaniu się z nią.
W grze mam nick Kergal. Możecie kontaktować się ze mną za pomocą skrzynki, czatu i przez panel kontaktu.
Po wprowadzeniu aktualizacji dostarczę Wam nieco informacji o niej w tym temacie
Pozdrawiam serdecznie,
Iress