Escape from Tarkov

Dzień dobry,

szukam kogoś do duo w Escape from Tarkov.

Jestem początkujący i najlepiej kogoś takiego mi trzeba a ażeby po prostu Cię nie wkur ... no :) Chyba, że Ci to potencjalny partnerze nie przeszkadza. Tylko TS3, mam prywatny więc podam adres dla ewentualnych zainteresowanych. Moje konto Edge of darkness. Wiek 26.

Pozdrawiam.

Czesc :)

Kiedy w ogole ma byc premiera?

Szukasz kogos do grania na becie czy jak juz wyjdzie? :P

Nie wiem kiedy dokładnie ma być premiera, szukam kogoś na już :) W tej chwili wszystkie wersje od najtańszej do najdroższej grają więc wydatek nie jest kosmiczny. Na chwilę obecną gra wyszła z alpha i jest w becie więc prace się posuwają. Jeśli zastanawiasz się nad zakupem - uważam, że warto, ja akurat odkupiłem grę od znajomego w najdroższym pakiecie za 80 zł, ale i tak kupiłbym w normalnej cenie (ofc pewnie już nie tą najdroższą ) :P Jedyne co to sprawdź wymagania - chyba pierwsza gra gdzie są prawdziwe, ale dla przyjemniej rozgrywki lepiej dla Ciebie żebyś miał lepsze parametry niż minimalne wymagane :P

Akurat co do komputera to nie ma problemu ,sprzęt mam dobry.

Sprawa jednak wyglada tak ,ze aktualnie wchodzi COD WW II i troche pewnie popykam ,a potem zastanowie sie nad Escape from Tarkov bo juz myslalem wczesniej nad kupnem tej gierki ,jak cos podaj steam na priw.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198111538841

Jak szukasz jeszcze kogoś to chętnie bym z tobą zagrał oczywiście TARKOV

Dzień dobry,

szukam kogoś do duo w Escape from Tarkov.

Jestem początkujący i najlepiej kogoś takiego mi trzeba a ażeby po prostu Cię nie wkur ... no :) Chyba, że Ci to potencjalny partnerze nie przeszkadza. Tylko TS3, mam prywatny więc podam adres dla ewentualnych zainteresowanych. Moje konto Edge of darkness. Wiek 26.

Pozdrawiam.