Powitajcie ESGN (e-Sport Global Network), niemieckie przedsięwzięcie mające na celu stworzyć jedną wielką, potężną platformę e-sportową. Warto zapamiętać tę nazwę, bo nie mamy tu do czynienia z byle amatorskim portalem, a konkretnym, szeroko zakrojonym i solidnie finansowanym ...
ESGN - narodziny nowego giganta z dziedziny e-sportu
Cieszy mnie to, że powstaje kolejna inwestycja w tym kierunku. Samej ekipie życzę aby bez przerwy się rozwijali, ciężko pracowali dla nas, fanów e-sportu i graczy, a także zdobyli przez to popularność, tak dla siebie jak i dla e-sportu na całym świecie.
Szkoda iż w Polsce nic się nie rusza w tym kierunku jakby u nas e-sport był zamrożony. Kiedyś z ciekawości oglądałem Hypera i szukałem nowinek jak nie miałem netu. A teraz same powtórki chociaż niektóre znośne, ale ile można.
Szkoda iż w Polsce nic się nie rusza w tym kierunku jakby u nas e-sport był zamrożony. Kiedyś z ciekawości oglądałem Hypera i szukałem nowinek jak nie miałem netu. A teraz same powtórki chociaż niektóre znośne, ale ile można.
Też oglądałem swego czasu Hypera i w sumie sądziłem, że to będą dobre początki wdrażania gamingowego życia do publicznej telewizji, no ale...
Polska ma swoich komentatorów, gdzie ważne mecze w grach E-sportowych nie są pomijane w relacjach LIVE.
Tylko szkoda, że takie twitch.tv Polska ma lagi lub ograniczone łącza (czyt. problemy?) gdy na kanał wskakuje masa ludzi. Wczoraj rozmawiałem o tym ze znajomym, to potwierdził to info. ale nie wiadomo dlaczego tak jest, ale faktycznie, podczas większych eventów obraz się zacina gdzie dźwięk nadal słyszymy (i to przy największych akcjach). Eh, czekać tylko na poprawę.
Powitajcie ESGN (e-Sport Global Network), niemieckie przedsięwzięcie mające na celu stworzyć jedną wielką, potężną platformę e-sportową. Warto zapamiętać tę nazwę, bo nie mamy tu do czynienia z byle amatorskim portalem, a konkretnym, szeroko zakrojonym i solidnie finansowanym ...