Witam,
Szukam graczy to the elder scroll online, zaczynam od zera, wczoraj kupiłem golden edition, fajnie żeby ludzie mieli tsa.
Witam,
Szukam graczy to the elder scroll online, zaczynam od zera, wczoraj kupiłem golden edition, fajnie żeby ludzie mieli tsa.
Mam 11 lvl, frakcja EP nadam się?
Mam 11 lvl, frakcja EP nadam się?
Pewnie tak ale ja jeszcze nie ogarniam tej gry zupełnie. Posiadasz jakis Ts ?
Nie posaidam, ale można ogarnąć jakiś serwer
Mógłbym popykać razem z Tobą, co do komunikatora polecam discorda
Witam !
również się dołączę zawszę więcej ludzi do wspólnej gry, posiadamy też gildię Lost Heaven frakcja EP @Kromar5112
Super, że zebrała sie już zacna grupa ludzi. Mamy ts. Dziubas masz ts gildyjny ?
Wyślij na pw wszystkie dane to się zgadamy
Wiadomość poszła, chętni gracze niech się zgłaszają im więcej tym lepiej. Lecim z koksem !!!
To ja też bym chętnie dołączył Co prawda jestem w AD ale chyba znieśli to ograniczenie nie wiem zacząłem grę 2-3 dni temu
Gram łucznikiem ale jakby była fajna ekipa mogę Healera zrobić ;D
Hej gram Nordem, jak narazie 15 lv-wojownik. Jeśli dalej zbieracie ludzi dajcie znac na pw
Dzisiaj napisze wam wszystkie potrzebne informacje. Może jeden z użytkowników udostepni nam tsa żebyście mogli sie zgrac i dowiedzieć sie nieco o sobie. Trzymajcie sie :-)
Dzisiaj napisze wam wszystkie potrzebne informacje. Może jeden z użytkowników udostepni nam tsa żebyście mogli sie zgrac i dowiedzieć sie nieco o sobie. Trzymajcie sie :-)
Moge udostepnic Discorda. Moge nawet zagrac bo pustki w Wildstarze mnie odstraszyly.
Napisz mi na pw wszystkie potrzebne informacje do tego discorda. Ja chłopakom przekaże żebyście mogli już działać. Pozdrawiam
Witam,