Eso error has occurred

Mam cos w tym stylu. gra wlacza sie i po minucie sie wylacza. Zdarza sie ze nie ma zadnego komunikatu. Co moge zrobic ? tydzen czasu mam ochote pograc i nic. Repair probowalem jak cos

Specyfikacja kompa poproszę oraz możliwe, że to przez internet. :P

procesor intel core i7 3610QM 2.30 GHz RAM 8Gb Karta graficzna nvidia gt 650m 2gb. jeszcze tydzien temu chodzilo mi na najwyzszych bez problemowo poaza miastami

procesor intel core i7 3610QM 2.30 GHz  RAM 8Gb  Karta graficzna nvidia gt 650m 2gb. jeszcze tydzien temu chodzilo mi na najwyzszych bez problemowo poaza miastami

To jest laptop. Chyba jasna odpowiedz. A z tymi najwyzszymi ustawieniami sciemniasz, chyba ze 800x600 rozdzialka.

Jak kolega pisze wyzej moze byc sekundowy brak neta i wywali ci gre albo do menu lub do pulpitu, ew. malo kompatybilne sterowniki.

To jest laptop. Chyba jasna odpowiedz. A z tymi najwyzszymi ustawieniami sciemniasz, chyba ze 800x600 rozdzialka.

Jak kolega pisze wyzej moze byc sekundowy brak neta i wywali ci gre albo do menu lub do pulpitu, ew. malo kompatybilne sterowniki.

Taka karta wystarczy by wyciągnąc High na TESO.

A co do problemu spróbój napisać do supportu/uruchomic gre jako administrator/zaktualizować sterowniki/sprawdzić czy masz DirectX 11

Ta karta to nie gtx 650, a gtx 650M czyli o 20-25% slabsza wersja odpowiednika PC. Jak na Inno3d gtx 950 nie jestem w stanie wyciagnac zadawalajacych fpsow na full ustawieniach, a co dopiero laptopowy gtx 650M. Plynna i komfortowa gra to stale 60fps w koncu, nie zadne 30-50fps.

karta jest malo istotna bo jak mowie tydzien temu gralem bez problemow jak dla mnie, ja jako ze zaprawiony w grach na kalkulatorach to 30 - 40 fps jest dla mnie ok , tym bardziej ze na najnizszych tez wywala mnie. MOze intenet jest winien bo faktycznie mi muli ale tydzien temu tez mulil i gralem bez zadnych problemow. teraz mam czas i grac nie moge chociaz laptop nie ruszany od tygodnia . Jaka predkosc internetu jest potrzebna zeby eso moglo wgl sie uruchamiac i nie wywalac ? bo od trzech dni nie moge wejsc

Predkosc nie ma zanczenia tylko stabilnosc . Sprawdz tu pingtest.net

Mam cos w tym stylu. gra wlacza sie i po minucie sie wylacza. Zdarza sie ze nie ma zadnego komunikatu. Co moge zrobic ? tydzen czasu mam ochote pograc i nic. Repair probowalem jak cos