Nie mam pojęcia jak działa, czasem jest 0%, czasem działa jakby się miało łącze 10mb/s.
Zawsze jak go włączam ma do pobrania 21999mb.
Zostawiam go na noc i ciągle jest tak mało %.
Czemu?
Edit : mam wolne łącze, pobiera mi max 500 k/s.
Nie mam pojęcia jak działa, czasem jest 0%, czasem działa jakby się miało łącze 10mb/s.
Czemu?
Jeśli masz łacze 500 k/s to nie będzie Ci pobierało 10mb/s , ani pewnie nawet 0 mb/s.
Sęk jest w tym, że w momencie gdy internet ma większy ping, lub zegar który liczy jest trochu zbugowany, to nie zliczy Ci co 1 sekundę, tylko np. co 10.
Popieram przedmówce taka prawda musisz cierpliwie czekać mi np na necie 120mb/s gdzie leciało mi po 16/18 mb/s zajęło z 1h/1.5h, musisz cierpliwie czekać w końcu to bodajże 26 gb.
Musisz mieć co najmniej 50 GB wolnego miejsca na dysku, aby launcher nie zaczynał ściągania w kółko od nowa. O ile to jest treść Twojego pytania, bo w sumie trudno stwierdzić. W każdym razie ja miałem dokładnie taki problem, przez który ściągam grę trzeci raz już. Launcher jest zwyczajnie do niczego.
A Panowie niżej doedukujcie się z różnicy pomiędzy mega bitami (Mbit
A ja takie pytanie z innej beczki. Ile czasu będą trwać te testy bo mam kluczyk już wbity na koncie lecz nie wiem czy zaczynać i sprawdzać grę gdy sie okaże że testy będą trwać tylko kilka dni w którym prawie nic nie zdąże sprawdzić.
Od dzisiaj 18:00 do poniedziałku (niestety nie znam godziny zakończenia).
% ściągania są dziwne, przez noc 10%, a rano przez godzine 30.
Czemu?