ESO plus metody płatności

Witam,
czy można kupić gdzieś ESO plus poza oficjalną stroną gry? Problem w tym, że tam jest tylko opcja kupienia za pośrednictwem karty debetowej/kredytowej, a nie specjalnie opłaca mi się załatwiać taką kartę w banku.

Przecież masz normalnie opcję kupna ESO plus za pomocą kart pre-paidowych typu PSC na stronie oficjalnej.

Szczerze mówiąc nigdy nie miałem styczności z PSC. Czyli mogę normalnie kupić taką kartę o wartości 50zl gdzieś w kiosku i zasilić na miesiąc plusa?

Jak najbardziej wiem że są w koloporterach, ja zawsze przez psc doładowuje crowny.

To jak używasz bankomatu, lub płacisz w sklepie z konta, jeśli nie masz karty? Za każdym razem idziesz do banku wpłacić/wypłacić pieniądze?

To jak używasz bankomatu,  lub płacisz w sklepie z konta, jeśli nie masz karty? Za każdym razem idziesz do banku wpłacić/wypłacić pieniądze?

Ma pewnie max 17 lat, dorośnie to zrozumie ze karta to coś co trzeba mieć bo to spore ułatwienie w życiu

Do tych 17 dodaj jeszcze 10 i wyjdą moje lata ;p Mam zwykłą kartę płatniczą normalnie mogę płacić z konta itp. ale w przypadku płatności cyklicznych wymagany jest nr karty kredytowej/debetowej.

Po prostu ma kartę, ale nie debetową, to częste :P Nie musicie tak wchodzić w czyjeś życie. PSC to jak najbardziej spoko opcja, dopóki nie miałem własnego konta bankowego to zawsze z nich korzystałem. Praktycznie każda gra respektuje ten rodzaj płatności, a karty PSC można kupić w wieeelu miejscach (Wygoogluj). Działa to tak samo jak kupno kasy na kartę w telefonie, dostajesz "paragonik" z kodem PSC, który wpisujesz albo bezpośrednio kupując coś, albo na swoim koncie PSC i je doładowujesz. Jedynym minusem jest to, że nie możesz sam wybrać kwoty, są jakieś ustalone z góry (20zł, 50zł, 100zł, itd.) ale zawsze zostaję z nich "reszta", więc po kilku razach będziesz miał jedno doładowanie gratis xD

Ja miałem ustawione co miesięczne przedłużanie przez paypal, jeśli nie masz debetówki.

@Derpblade Wielkie dzięki za konkretną odpowiedź ;)

@Bies Z tego co się orientuję to w takim przypadku paypal musi mieć powiązaną kartę kredytową.

Ale chyba nie musi być debetowa, a normalną bankomatową pewnie masz, ale jak już dostałeś lepszą odpowiedź to mniejsza z tym :P
Po prostu następnym razem zamów kartę debetową i ułatwisz sobie życie ^^.

Będę musiał tok zrobić, bo ostatnio coraz częściej czuje jej brak, np. do opłacenia Netflixa też wymagana jest karta kredytowa/debetowa. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia :)

Witam,
czy można kupić gdzieś ESO plus poza oficjalną stroną gry? Problem w tym, że tam jest tylko opcja kupienia za pośrednictwem karty debetowej/kredytowej, a nie specjalnie opłaca mi się załatwiać taką kartę w banku.