ESO - Pomoc w wyborze!

Witam :)

Jakis czas temu zakupiłem ESO jednak nie miałem okazji jeszcze zagrać i dziś mam zamiar to zrobić jednak nie mogę się zdecydować kogo wybrać : Daggerfall,Aldmeri Dominion czy Ebonheart Pact. Mam DLC wiec mogę grac każdą rasa gdzie chce. Kogo wy wybraliście i dlaczego ? Pomocy bo nie mogę się zdecydować :(

To co wybierzesz zależy od Ciebie i jaka Role chcesz pełnić czyli Tank/Dps/Healer. Generalnie większość Gildii gra po stronie Ebonheart Pact w tym moja Blood Queen. Rasa również jest uwarunkowana od roli jaką twoja postać będzie pełnić w przyszłość. Pozdrawiam

Jeśli masz na oku jakąś gildię, to oczywiście idź tam gdzie grają oni.

Jeśli chcesz łatwo i szybko znaleźć gildię, to z tego co zauważyłam, najwięcej ich gra po stronie Ebonheart Pact (bo Skyrim i Mhroczne Elfy).

Jeśli jesteś zaznajomiony z lore TES'ów, to wybierz po prostu stronę, która bardziej Ci odpowiada.

Jeśli nie, to poczytaj na wiki i zdecyduj.

Osobiście wybrałam Aldmeri Dominion i jestem zadowolona, ale nie siedzę w Twojej głowie i nie wiem co Ci bardziej podpasuje.

Po namysłach zdecydowałem się pomoc Królowi Emeric'owi czyli daggerfall covenant. Dzieki za odpowiedzi :)

Dobra decyzja przyjacielu! Teraz idź i głoś jedyną prawdziwą religię - religię sztyletu i ognia!

Witam :)

Jakis czas temu zakupiłem ESO jednak nie miałem okazji jeszcze zagrać i dziś mam zamiar to zrobić jednak nie mogę się zdecydować kogo wybrać : Daggerfall,Aldmeri Dominion czy Ebonheart Pact. Mam DLC wiec mogę grac każdą rasa gdzie chce. Kogo wy wybraliście i dlaczego ? Pomocy bo nie mogę się zdecydować :(