ESO problem

Cześć

Wczoraj jak chciałem odpalić ESO po włączeniu launchera zamiast opcji play był tylko loading który trwał wieczność. Reinstall gry nic nie daje, miał ktoś kiedyś taki problem i wie jak go rozwiązać?

Dodam jeszcze screena:

http://ifotos.pl/zobacz/Eso-probl_wanqqrs.png

Próbowałeś uruchomić launcher jako administrator ?

Przez steam czy nie?

Miales w tedy internet?

Mogę napisać za ciebie do supportu po angielsku.

@Arnett Tak

@Radinyn Miałem internet, nie jest to wersja steamowa, dzięki ale już wysłałem wiadomość o tym do supportu.

Kiedy grę odinstalowywałem a potem odnowa instalowałem było jakoś szybko 60 gb w 10/15min sądzę że nie wszystkie pliki zostały wtedy odinstalowane, spróbuje jeszcze raz.

Nic nie dało :/

odświeżam

Wejdź do folderu z grą i usuń zawartość folderu "ProgramData". Ja tak robię, gdy zamiast buttona "play" wyskakuje mi "repair". No i oczywiście rusz to jako administrator wtedy. Może poleci.

W ostatnim czasie zdarzają się problemy z launcherem oraz z wejście do wyboru postaci niby został zresetowany serwer w zeszłym tygodniu ,aczkolwiek te kłopoty mają jeszcze miejsce radzę napisać do supportu ,bo deinstalacja gry na niewiele się zdaje.

podaj swoje parametry

podaj swoje parametry

Parametry na nic się tutaj nie zdadzą to jest błąd launchera kolega z gildii miał to samo wystarczył ticket do supportu i miał naprawione. :)

Wiem ze to zabrzmi dziwnie ale te launchery korzystaja z internet explorera . Sprobuj przeinstalowac IE ( jezeli sie nie da zupdatowac do najnowszej wersji ) , pousuwac ciasta wszytsko praktycznie z IE .

Sprawdź też, czy masz wszystkie Runtime Enviroment poinstalowane. Zarówno x64 jak i x86. Czasami takie pierdoły mają wpływ.

Już działa gdyby ktoś miał problem podobny do mojego:

- Odłącz internet

- Uśpij system i poczekaj 5-10 minut

- Włącz ponownie komputer

- Ponownie podłącz internet

Uruchom ESO nie przez launcher tylko przez plik exe w folderze z grą, jeżeli masz aktualną wersję gry powinno się włączyć w ten sposób z ominięciem launchera

Cześć

Wczoraj jak chciałem odpalić ESO po włączeniu launchera zamiast opcji play był tylko loading który trwał wieczność. Reinstall gry nic nie daje, miał ktoś kiedyś taki problem i wie jak go rozwiązać?

Dodam jeszcze screena:

http://ifotos.pl/zobacz/Eso-probl_wanqqrs.png