Siemka, witam serdecznie.
Żeby od razu przejść do rzeczy, mam sporo pytań do wyjadaczy, do grających dłużej, czy do po prostu ogarniających temat Eso, którzy chcieliby może pomóc
Otóż, grałem w Eso na samej podstawce kilka podejść, kilkadziesiąt godzin około 2? lat temu, gierka mocno mi się podoba ale mam z nią kilka problemów ? Jezeli mozna to tak nazwać. W skrócie:
- Nie lubie mieć niepełnej gry więc, jak dużo dodatków musze kupić, potrzebuje, i jak już to jakie ? Jestem zwolennikiem gier b2p, lub zdrowych abonamentów gdzie faktycznie płacąc co miesiąc moge zrobić kompletnie wszystko bez dodatkowych kosztów.
- Jak to jest z optymalizacją gry, głównie na (nie wiem czy istnieją) rajdach, dungeonach a zwłaszcza na PvP. Posiadam leciwy komputer, dobrze spełniam wymagania rekomendowane natomiast każdy skok klatek zauwazalny na ekranie deklasuje u mnie wiele gier.
- Jak dużo w tej grze competetiva i mmo w mmo. Kiedy grałem, jedyna interakcja z graczami to taka gdy wyszukało nam automatycznie dungeon. Jak to z tym jest
To takie główne moje pytania na które może mądra dusza chciałaby odpowiedzieć. Serdecznie was pozdrawiam, no i niech innos ma was w opiece… Chyba ze to nie to uniwersum