Dobry
Otóż przymierzam się do pogrania w TESO do którego wcześniej podchodziłem dość sceptycznie i standardowo nasunęło mi się trochę pytań by nie wtopić kaski.
Jak dobrze zrozumiałem to najbardziej opłacalne jest kupienie podstawki i najnowszego dodatku oraz granie na eso+ jeśli nie to poprawcie mnie śmiało
Ale wracając do pytań:
- Czy powinienem kierować się jakimiś buildami itp. by nie zepsuć swojej postaci? Czy jestem wgl w stanie coś zepsuć tworząc samemu build? Czy polecacie jakąś stronkę z buildami która jest rzetelna?
- Jak wygląda kwestia end-game? Jakieś raidy, wymagające bossy itp.? Jest co robić po wbiciu na “endgame” poza robieniem mapek i story?
- Czy znajdę w TESO jakiś porządny content PVP który nie znudzi się po tygodniu?
Dodatkowo, czy na PVP królują jakieś dane buildy którymi trzeba grać żeby robić cokolwiek? - Czy jakieś addony do tej gry są must-have? Jak tak to jakie?
- Czy poza eso+ i dodatkami są jakies “must have” rzeczy z IS-u które w późniejszym czasie są potrzebne? Jak tak to czy są drogie?
Ogólnie chętnie przyjmę każde porady na początek. Właściwie prawie-nic nie wiem o TESO poza tym, że kiedyś było bardzo kiepskim mmo, a teraz wręcz przeciwnie. Wielkim fanem ogólnie scrollsów też nie byłem, ale to też jedyne mmo którego nie próbowałem na serio, a aktualna pustka w krainie gier mmorpg zaprowadziła mnie tu.
Z góry dzięki za każdą pomoc i odpowiedzi