ESO vs Tera vs Guild Wars 2 Co wybrać?

Tez polece gw2, moim zdaniem najbardziej dopracowane z tej trojki. Choc ESO az tak nie odstaje, ale jest po prostu specyficzne ;). Sam bym dalej gral w gw2 jakby moj biedny, zajechany juz porzadnie lapek uciagnal :D

Rozpisać ci się teraz co to znaczy przykładowa wypowiedz napisana by ubliżyć grze? A więc elio intelektualna opowiem ci historię jak grałem w Tere po przejsciu na f2p i było gówno do roboty. I zapewne dalej jest. Gdyż niestety spotykam osoby grające w te ścierwo. Coś jeszcze jaśnie książę by chciał? Może frytki do tej nutelli HM?

Ktoś ci kiedyś zwrócił uwagę na brak interpunkcji, prawda? Bo teraz wstawiasz kropki bezsensownie w losowe miejsca (rozpoczynanie zdania od "gdyż"? Serio?).

Co do tematu... ESO na oczy nie widziałem, za to Terę i GW2 już tak. Nie wiem jak jest z endgame w Terze bo tam nie dotarłem, ale sam system walki mi się podobał. Mimo wszystko GW2 ze swoim mieszanym systemem walki (oraz po prostu całą resztą) mnie zmiotło z powierzchni ziemi i jest jedynym MMORPGiem, który mam na dysku i to od dłuższego czasu. Jest tam po prostu przyjemnie i wcale nie trzeba się strasznie wysilać, jeśli nie chcesz - wystarczy poznać własną klasę i grać nią jak najlepiej potrafisz. Za to jeśli celujesz wyżej, to też będzie co do roboty, zwłaszcza na WvW (kumpel gra w jednej z gildii ukierunkowanych na ten tryb od dość dawna i ma z tego sporo zabawy). Zawsze możesz też pobawić się w areny, ale o nich już niewiele wiem.

Osobiście posiadam GW 2 i TESO. Co do gw grałem sporo i jest to jedna z najciekawszych gier na dzień dzisiejszy, co jakiś czas wracam do niej. Sporo może nie osiągnąłem, ale wielbiłem tam WvsW oraz ogólnie inne podejście, co najwyżej odrzucają mnie skile, które wg. mnie nie są tam zbyt efektowne. Za dużo jest zwykłych bonów,condycji itp. Grafika piękna, graczy sporo. Areny pvp to ciekawy sposób na nude.

TESO mam od niedawna i to taki okrojony tes brakuje mi kilku elementów z singla, ale to jest osobna produkcja. Mam ledwo 12 lvl świat jest spory w miarę ciekawy również istnieje coś jak masowe pvp, ale co mi tutaj brakuje to większej współpracy z graczami. Na chwilę obecną to wszystko co mogę powiedzieć o nim. I jak na razie to powiem ci, że gw2 to jednak będzie lepszy wybór - przynajmniej na razie.

Jezeli napawde zamierzasz spedzic troch w grze wybierz Aiona bo zadna z f2p nie oferuje etgo co on...i sam przekonalem sie o tym. Masz chyba najopszerniejsze PVE i PVP sposrod obecnych mmo. KIlka/nascie instancji na end game pvp open pvp areny battlegroundy itp .

Jedyny chyba minus to fakt faktem online okol o2k wieczorami na Barusie chociaz nie jest to zly wynik.

Siemka jako że na Black deserta EU trzeba jeszcze trochę poczekać a naparzanie w GTA i CS na przemian już mnie trochę męczy to postanowiłem zagrać w któreś z tych MMORPG. Oto pytanka:

-Jak z populacją PVE w późniejszych etapach

-Jak wygląda ilość broni, zbroi na wyższych levelach

-Jak wygląda sytuacja z ilością naszych rodaków

I tak ogólnie powiedzcie co o danej grze sądzicie i w którą warto zagrać :)