Rozpisać ci się teraz co to znaczy przykładowa wypowiedz napisana by ubliżyć grze? A więc elio intelektualna opowiem ci historię jak grałem w Tere po przejsciu na f2p i było gówno do roboty. I zapewne dalej jest. Gdyż niestety spotykam osoby grające w te ścierwo. Coś jeszcze jaśnie książę by chciał? Może frytki do tej nutelli HM?
Przez takich gości zaczynam żałować, że forum nie ma voteban....
TERA: tak jak już ktoś wspominał. Open-PvP jest jak najbardziej na + w tej grze. Może nie ma dużo dungeonów do robienia, ale zawsze polowanie na innych graczy może być ciekawsze ![:D]()
TESO: Gram od jakiegoś czasu i... mam mieszane uczucia. O ile możliwości tworzenia klas jest po prawdzie dowolna, PvE jest bardzo dobre(PvP z resztą też). Ma ona jednak swój specyficzny klimat. Jeśli grałeś tylko w Skyrima i nastawiasz się, że to jest Skyrim Online, to lepiej od razu dać na luz.
GW2: moja ukochana produkcja, do które zawsze w końcu wracam(z tego co czytam, to wielu tutaj ma tak jak ja
). Świetne PvE(sporo dungeonów, world bossów, group eventów i czego sobie jeszcze nie wymyślisz). PvP oparte na arenach bądź wojnach serwerów. O ile klas jest 8(niedługo z Revenantem 9), o tyle to jak działać będzie Twoja postać zależy od Ciebie. Nie jest prawdą, że GW2 ma tylko w cholerę skórek. Jest też w cholerę typów zbroi, które odpowiadają Twojemu typowi gry(pominę też fakt, że w zbroję można jeszcze wrzucać glyphy, które dają dodatkowe statystyki). Jeśli chodzi o end game gear, czyli ascended, to jest(chyba) 6 rodzai, które możesz ze sobą łączyć. Ludzi jest sporo tak naprawdę na każdym etapie gry, dzięki megaserwerowi. Nie zdarzyło się, bym questował w jakiejś lokacji sam. Rodacy? Jest nas sporo, z tym, że część nie przyznaje się do narodowości.
To chyba tyle! ![:D]()