Witam. Piszę z pytaniem które mnie nurtuje. Wyczytalem na różnych forach ze gra typowo pod łuk ( tzw Łucznik) nie ma sensu? Jeśli tak to jaką klase polecacie dla nowego gracza ESO??
Eso Zapytanie
Nie ma sensu?
Tym buildem wymieciesz.
Healer > Tank > DPS - jeśli chodzi o poziomy trudności gry.
Jeśli szukasz “łatwej” klasy, to bierz damage dealera.
Dzieki o Wielki Guru:P
takie jeszcze jedno pytanie… bo w tym Buildzie widze skille ktorych nie mam ( przynjamniej na poczatku) czy jakos sie skille zdobywa?? Czy trzeba miec odrazu wszystkie dodatki by skile zmienily sie??
To rozpiska dla postaci Warden więc musisz mieć dodatek Morrowind aby w ogóle moc ją stworzyć
Morrowind od roku jest częścią podstawki, więc Wardena masz odblokowanego z automatu.
Wardena mam juz stworzonego itp… lvl 3 na luku lecz nie widze tych skilli w mojej postaci
Leveluj postać, a skille będą się same odblokowywać (w łuku i na klasie Wardena). Niektóre zobaczysz dopiero po Morphie. Bez obaw.
A mam na poczatku jakies punkty w skille dawac?? Bo slyszalem ze mozna je pozniej resetowac itp
Ładuj w co chcesz, na 30-40 lvl i tak dostajesz scrolle do resetu. Ponadto w każdej chwili (w glównym mieście) możesz zrobić płatny wipe, który kosztuje niewiele.
ok Dzieki za pomoc jak narazie i do zobaczenia w Grze