Eternal Crusade - Warhammer 40.000

Gra: Warhammer 40.000 Eternal Crusade

Steam: Link

Gatunek: Sieciowy TPS

Dla miłośników świata Warhammer 40.000 pozycja obowiązkowa.

Jest jeszcze 2500 kluczy na Alienware Arena, wystarczy tylko mieć tam 2 poziom konta.

Jak wbić 2 poziom konta? A no tak:

1.Zakładacie konto na Alienware Arena,

2.Wchodzicie w byle jakiego giveaway-a i łapkujecie 50 komentarzy,

3.Wchodzicie na Alienware Arena Forum i robicie to co ten pan napisał.

4.Po tych zabiegach macie 15 punktów ARP czyli 2 poziom konta, wchodzicie w giveawaya i zabieracie kluczyk.

5.Robicie konto na stronie gry, przy czym używając np. mojego klucza dostajecie na start 4000 RTC czyli waluty premium. Kluczyk -> EC-0WDXXAE3COMXF

6.Klucz z Alienware Arena przypisujecie do steama, pobieracie grę i logujecie się na konto z Eternal Crusade.

Po chwili grania stwierdzam że ciężko gra się przeciwko osobom z wysokim levelem, różnica gearu itd. Gra jest całkiem fajna. Silnik Unreal Engine 4.

Zapraszam do sprawdzenia.

Pozdrawiam.

(wiem że @guru zrobił o tym newsika, ale macie tu więcej szczegółów, komuś się nie podoba to dziękuję tam są drzwi.)

Update: Nowa pula kluczy teraz jest jakieś ~~10.000 kluczy więc wciąż starczy dla każdego.

Na F2P ma się dostęp do wszystkiego oprócz paru rzeczy :D

Nie ma się klasy z JetPackiem i to w sumie koniec tego co boli.

Gra: Warhammer 40.000 Eternal Crusade

Steam: Link

Gatunek: Sieciowy TPS

Dla miłośników świata Warhammer 40.000 pozycja obowiązkowa.

Jest jeszcze 2500 kluczy na Alienware Arena, wystarczy tylko mieć tam 2 poziom konta.

Jak wbić 2 poziom konta? A no tak:

1.Zakładacie konto na Alienware Arena,

2.Wchodzicie w byle jakiego giveaway-a i łapkujecie 50 komentarzy,

3.Wchodzicie na Alienware Arena Forum i robicie to co ten pan napisał.

4.Po tych zabiegach macie 15 punktów ARP czyli 2 poziom konta, wchodzicie w giveawaya i zabieracie kluczyk.

5.Robicie konto na stronie gry, przy czym używając np. mojego klucza dostajecie na start 4000 RTC czyli waluty premium. Kluczyk -> EC-0WDXXAE3COMXF

6.Klucz z Alienware Arena przypisujecie do steama, pobieracie grę i logujecie się na konto z Eternal Crusade.

Po chwili grania stwierdzam że ciężko gra się przeciwko osobom z wysokim levelem, różnica gearu itd. Gra jest całkiem fajna. Silnik Unreal Engine 4.

Zapraszam do sprawdzenia.

Pozdrawiam.

(wiem że @guru zrobił o tym newsika, ale macie tu więcej szczegółów, komuś się nie podoba to dziękuję tam są drzwi.)