Witam, zajmuje się tworzeniem polskiej gry mmorpg - Eternity Online. Aktualnie potrzeba beta-testerów dlatego wszystkich chętnych zapraszam na www.eternity-online.yoyo.pl Z racji, że tworzenie gry nie jest sprawą prostą, osoby które służą pomocą niech piszą na mój email: ptopor.ak@gmail.com. Czekam na wasze komentarze oraz być może nowe ciekawe pomysły jakie mógłbym dodać do gry lub ewentualnie sugestie zmian.
Eternity Online PL
ktora wersje sciagnac? 12 mniej wazy od 10 -.=
Pobieraj v12.
Nie no sory silnik z margonema, darmowa stronka. Masz na tą grę jakieś fundusze? Ale najbardziej mnie rozśmieszyli wrogowie : kura lvl1 pszczoła lvl11
no dobra, ale czy na tym nie mozna zrobic czegos ciekawego? przecie na tym poziomie (amatorskim i 4fun) nie chodzi o technologie, a o dobre pomysly i dobra zabawe. wrzuc na luz, tu nie chodzi o co spowaznego, a o zabawe dla paru osob:)
Tak żeby sprostować, tak gra Margonum (nie pamiętam dokładnego tytułu) nie jest na tym samym silniku ale tylko korzysta z tych samych darmowych zasobów graficznych (te same drzewa, ziemia, wygląd postaci itp.) z racji takiej że grę tworzę sam fizycznie nie mam czasu na rysowanie całej grafiki od nowa. Kolega już wyżej wspomniał, robię to dla frajdy w wolnych i dla satysfakcji. Życzę miłej zabawy!
Ci co twierdzą żę to klon Margonem, to mogę ich tylko wyśmiać.
A co do gry: Lepiej wykup płatny hosting, ale gra się nieźle zapowiada.
no dobra, ale czy na tym nie mozna zrobic czegos ciekawego? przecie na tym poziomie (amatorskim i 4fun) nie chodzi o technologie, a o dobre pomysly i dobra zabawe. wrzuc na luz, tu nie chodzi o co spowaznego, a o zabawe dla paru osob:)
Czy ma pomysł to się jeszcze okaże.
oczywiscie, ale to nie znaczy, ze mozna juz skreslac na samym poczatku: ) . pozyjemy, zobaczymy.
Chwilowo projekt zamknięty dla zwykłych osób. (Nie, projekt nie padł, wręcz przeciwnie. Znalazła się grupa ludzi która pomaga mi w rozwoju gry. W chwili pisania tego postu, prace już ruszyły pełną parą. Jak tylko gra ponownie wejdzie w fazę otwartą dla wszystkich, post z informacją na pewno się tu pojawi) z góry dziękuję wszystkim którzy pomagali w testach i wypowiadali mi swoje opinie.
[ Dodano: 2008-11-29, 01:26 ]
Jeśli jest ktoś chętny kto zaoferował by się do współpracy nad grafiką 2D zapraszam serdecznie! Wszystkich ciekawych zapraszam na www.eternity-online.yoyo.pl oraz proszę o ocenianie i krytykowanie oraz zgłaszanie swoich pomysłów odnośnie zmian oraz rzeczy które chcielibyście zobaczyć w grze.
Projekt został ponownie otwarty. Wszystkich ciekawskich zapraszam na www.eternity-online.yoyo.pl ! Sprawdźcie sami jak rozwija się gra. Serwer online 24/h. Projekt zostaje otwarty czasowo w celu zbierania krytyki i komentarzy nakierowując dalej jego rozwój.
chciałbym zagrać ale niestety nie idze pobrać klienta pobrałem jednego i wskoczył błąd natomiast chciałbym innego to nie chce się otworzyć strona z klientem do pobrania ;(
Oooo tibia reborn
tibijskie klimaty bliskie memu sercu
Tibijskie klimaty ?? Łeee to mi się nie spodoba ;p Znudziła mi się tibia zresztą najlepsza była 7.6 a nie jakaś 8.4 gdzie są jakieś potiony i rożne wyglądy.
Witam, zajmuje się tworzeniem polskiej gry mmorpg - Eternity Online. Aktualnie potrzeba beta-testerów dlatego wszystkich chętnych zapraszam na www.eternity-online.yoyo.pl Z racji, że tworzenie gry nie jest sprawą prostą, osoby które służą pomocą niech piszą na mój email: ptopor.ak@gmail.com. Czekam na wasze komentarze oraz być może nowe ciekawe pomysły jakie mógłbym dodać do gry lub ewentualnie sugestie zmian.