Tematu chyba jako tako nie ma : a zastanawiam się nadal nad wyborem , + / - tego i tamtego.
EU czy PWE
Gra na PWE
-+ (Trudno powiedziec, dla jednych minus, dla mnie np. plus) eventy beda w nocy czasu polskiego
-Niektórzy moga miec lagi(ja nie mialem)
+mniej "polaczkow"
+Update beda tam szybciej niz na wersji EU
+Lepsza firma, niz od tej co wydaje wersje EU
Eu grałem. Wrażenia:
-mniej ludzi, znacznie mniej, niż na pwe
-bugi i to tak fatalne, że utrudniały grę
-ping w porządku, zresztą tak jak na pwe
Pwe wrażenia:
-więcej ludzi, więcej rodaków, znaleźć party to dosłownie chwila
- mniej bugów na cb
Sam wybrałem pwe, wydawca europejski w żaden sposób mnie ine przekonuję.
Wybór jest naprawdę prosty.
Oczywiście ze PWE bo na EU od gameforge(frogster) sie zawiodłem na grach : NosTale Aion Wizard101(wbrew pozorom dobra gra;d)Bedzie pewnie jak w innych grach od GF totalny pay2win i wolniej będą szły update(np. Aion)
A ja tam wolę EU grałem tu i tu ale lagi niestety miałem na pwe [doprowadziły mnie do kurwicy (internet 5mb jeszcze mnie nie zawiódł nigdy)] i teraz wyczekuję wspaniałego 24.10 aby móc pograć w raiderz eu z moją ekipą którą powinienem odnaleźć ludzie na eu są mili i pomocni podczas gdy ci co mnie przekonywali do pwe to hamy i świnie bezpodtawnie nie obrażam.
Podsumowując graj na eu dogadasz się z każdym a frogstera sie przeboleje do zobaczenia w grze (mam nadzieję)
DeDaCzPl
Jeden powód, żeby grać na wersji PWE, a nie na GameForshit - wydawca... więcej nie trzeba mówić. Wersja EU pewnie padnie tak po kilku miesiącach, więc... GameForge (Frogster) to firma, która jak najszybciej powinna zniknąć. Precz z nią. Ciągle jakieś afery, nawet eventów nie potrafią poprawnie zorganizować. Support lub Community? Jest tam wgle takie coś? Każda gra wydana przez nich była masakrą (ciągle jakieś problemy z eventami, brak jakiejkolwiek pomocy/odpowiedzi na raporty 'ze stron wyższych' itd.).
Co do lagów - LUDZIE... Zrozumcie, że to były Stress Testy, tak samo CBT. OBT będzie miała chociażby serwery też na East co bardzo obniży ping, nie mówiąc już o serwerach i kanałach serwerowych, których też będzie sporo, także o lagi ja bym się nie martwił i to w ogóle.
@ UP
Na PWE chamy i świnie? Co ty gadasz człowieku?! Grałeś tam?! Właśnie to jest jeden z największych plusów dlaczego zacząłem tam grać. Spytasz się czegoś? Każdy Ci odpowie, nawet porozmawia z tobą o grze, ale także o innych grach. Bardzo mili są ludzie i jestem pewny, że takiego 'że tak powiem klimatu czatowego' na pewno nie będzie na EU, zważając na polskich trolli i innych...
PWE, tylko ze względu na aktualizacje, które w RaiderZ są bardzo ważne.
Endgame w tej grze to PvE, brakuje contentu PvP dlatego aktualizacja to priorytetowa sprawa. Na US wejdzie w ciągu max 2 miesięcy a na EU poczekacie z pół roku.
Tematu chyba jako tako nie ma : a zastanawiam się nadal nad wyborem , + / - tego i tamtego.