Witam , Gdzie bardziej opłaca się zaczynać grać ? Na Sea dużo większa populacja ?
Eu czy Sea?
na SEA wieksza populacja? ooo tak, o wiele, wiele wieksza
EU za 10 dni praktycznie dogoni SEA, bo wejdzie 60 lvl cap, jednak graczy jest nieporownywalnie mniej
tu dobrze i tu dobrze, sam wybralbym teraz EU z racji tego, ze na SEA zostaly maniaki z +15 itemami
Ciekawe tylko czy na EU kiedyś trochę populacja się poprawi. Ale racja na SEA większość już wykokszona więc wybiorę EU. Dzięki.
Ciekawe tylko czy na EU kiedyś trochę populacja się poprawi. Ale racja na SEA większość już wykokszona więc wybiorę EU. Dzięki.
Biorąc pod uwagę fakt, że tak niska populacja spowodowana jest obecnym capem wydaje mi się, że znacznie się ona zwiększy po nadchodzącym update
Chciałem się jeszcze poradzić , od dawna mam ten sam problem i nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania. Podczas gry co jakiś czas dostaje freeza i na kilka sekund ekran staje się czarny po czym wszystko wraca do normy. Czy miał ktoś podobny problem ? Jak to rozwiązać?
Próbowałem wszystkiego, mam najnowsze sterowniki do karty graficznej. Próbowałem na różnych ustawieniach graficznych, przeinstalowywałem grę a także wgranie systemu na nowo nic nie pomogło.
System Windows 7 Home.
Karta Graficzna Nvidia Geforce GTS 250
Bardzo proszę o pomoc.
Kiedyś miałem podobny problem, mi pomogło wymiana karty graficznej. Znajdź kogoś kto mógłby pożyczyć kartę i przetestować.
Za bardzo nie chcę otwierać nowego tematu. Czy na EU jest jakaś AKTYWNA polska gildia?
Z tego co mi wiadomo są conajmniej dwie "SpaRta" i "Gandzia_Squad" czy jakoś tak.
http://co.bl.ee/ strona Sparty
Nie polecam sparty czy tam SpaRty czy jak tam się nazywają.
Komentarz odnośnie gildii Sparta, teraz juz nieistotny ich regulamin został ostatnio zmieniony.
Jakieś argumenty? Ciekaw jestem Mnie osobiście odpycha ich regulamin ostatnio postanowili, że każdy lv 60 będzie MUSIAŁ chodzić na pvp, to chyba nie wymaga komentarza... Jak to musi... lol.Poza tym jest też zapis, że nawet jak idziesz sam na nesty (w sensie, że z randomami) i poleci Ci coś dobrego, czego nie potrzebujesz to musisz to wrzucić do storage dla innych graczy, wiadomo jak ludzie będą tego przestrzegać no ale dla mnie to wygląda trochę jak komuna, "czy się stoi czy się leży 500 zł się należy" Skomentowałem ten ich regulamin to nikt nawet nie nawiązał dyskusji bo po kilku h mojego posta już nie było.
Ogólnie jakieś śmieszne rekrutacje. Robią party, zabierają cię do okolic miast.. Zadają dużo bezsensownych pytań (wow chcą pokazać jacy są hmm zabrało mi określenia... estetyczni, porządni wooh), co tam było.. o! ''masz mik?!''(lol na początku nie wiedziałem o co mu chodzi. Dopiero po chwili milczenia domyśliłem się, że chodzi o mikrofon, a podczas mojego krótkiego milczenia spamował znakami zapytania ) ''masz kamerkę?!'' '''Jak nie to nie przyjmujemy.'' ''Ile masz lat?!'' ''Masz jeszcze jakieś postacie?!'' ''Ile masz goldów?!'' ''podaj swój fejs''
Brałem udział w tej śmiesznej rekrutacji, ale po 2 pytaniach opuściłem pt. Po co się tak trudzić dla setu ;o. Natychmiast dołączyłem do pierwszej lepszej gildii
gildii. Szkoda bo chciałem dołączyć do PL gildii bo nie mam z kim grać ;o.
Ogólnie jakieś śmieszne rekrutacje. Robią party, zabierają cię do okolic miast.. Zadają dużo bezsensownych pytań (wow chcą pokazać jacy są hmm zabrało mi określenia... estetyczni, porządni wooh), co tam było.. o! ''masz mik?!''(lol na początku nie wiedziałem o co mu chodzi. Dopiero po chwili milczenia domyśliłem się, że chodzi o mikrofon, a podczas mojego krótkiego milczenia spamował znakami zapytania http://mmorpg.org.pl/forum/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/tongue.png) ''masz kamerkę?!'' '''Jak nie to nie przyjmujemy.'' ''Ile masz lat?!'' ''Masz jeszcze jakieś postacie?!'' ''Ile masz goldów?!'' ''podaj swój fejs''Brałem udział w tej śmiesznej rekrutacji, ale po 2 pytaniach opuściłem pt. Po co się tak trudzić dla setu ;o. Natychmiast dołączyłem do pierwszej lepszej gildiigildii. Szkoda bo chciałem dołączyć do PL gildii bo nie mam z kim grać ;o.Doszedłem ostatnio do gildii, może kiedyś to wyglądało inaczej, ale w moim przypadku po prostu powiedzieli o kilku ważnych sprawach i panujących zasadach, ale były one jak najbardziej uzasadnione
Ja miałem podobną historię, na nowej postaci chciałem dołączyć do jakiejś gildi z braciszkiem razem, ale on odrazu chciał żebym wszedł na ich tsa i tylko tam siedział, jak powiedziałem że tłumacze bratu wszystko co i jak i nie chce spamować na ich kanale to odrazu mnie zbluzgali że nie zasługuje na ich gildie, jak dla mnie to jakieś dzieciaki co myślą że są poważni bo ustalili jakieś bezsensowne reguły...a nie raz się na chacie ogolnym widzi jak ktoś pisze że ta gildia to debile itp...ogolnie jestem W Gandzia Squad i nie narzekam , gildia składa się z ludzi bardzo profesjonalnych aż czasem mi sie wydaje że aż za bardzo , ale są i też ludzie nowi co sobie pomagają na wzajem, jest przyjemna atmosfera przedewszystkim, jak sie konczy buffek jakis gildiowy to robią składke i nie ma problemu zawsze sie uzbiera te pare groszy na buffka do expa czy cos
.
A apropo sparty to słyszałem że to najstarsza gildia ale ostatnio sie pokłucili wewnątrz jakos i podupadła gildia.. dlatego pewnie stoją w mieście początkowym i przeprowadzają rekrutacje a raczej musztre dla nowych graczy
Ja miałem podobną historię, na nowej postaci chciałem dołączyć do jakiejś gildi z braciszkiem razem, ale on odrazu chciał żebym wszedł na ich tsa i tylko tam siedział, jak powiedziałem że tłumacze bratu wszystko co i jak i nie chce spamować na ich kanale to odrazu mnie zbluzgali że nie zasługuje na ich gildie, jak dla mnie to jakieś dzieciaki co myślą że są poważni bo ustalili jakieś bezsensowne reguły...a nie raz się na chacie ogolnym widzi jak ktoś pisze że ta gildia to debile itp...ogolnie jestem W Gandzia Squad i nie narzekam , gildia składa się z ludzi bardzo profesjonalnych aż czasem mi sie wydaje że aż za bardzo , ale są i też ludzie nowi co sobie pomagają na wzajem, jest przyjemna atmosfera przedewszystkim, jak sie konczy buffek jakis gildiowy to robią składke i nie ma problemu zawsze sie uzbiera te pare groszy na buffka do expa czy cos .A apropo sparty to słyszałem że to najstarsza gildia ale ostatnio sie pokłucili wewnątrz jakos i podupadła gildia.. dlatego pewnie stoją w mieście początkowym i przeprowadzają rekrutacje a raczej musztre dla nowych graczy
Sparta nie jest najstarszą gildia na EU,piszą tak tylko żeby zwrócić więcej uwagi na siebie,Gram od CBT i pierwsza Polska gildia która powstała to Exilium,po 2/3 tygodniach powstała sparta.
co do Exilium to gildia rozpadła sie przez eFusion bo przez kilka miesięcy nic nie robili z serverem(nie update"owali,nie naprawiali) i ludzie przestali grać,ale już powoli zaczyna odżywać
więc co do gildi to
Gandzia_Squad
Exilium
co do sparty to ich guild master jest DNM(Dragon nest master)i myśli że jest unikalny wiec chce zrobić unikalną gildie(tak myśle)choć patrząc na jego posty na DN EU forum to inni ludzie też rozmyślają jaką dziwną osobą on jest...
choć patrząc na jego posty na DN EU forum to inni ludzie też rozmyślają jaką dziwną osobą on jest...
Wysiliłem się i poszukałem, ale nie znalazłem nic takiego, gdyż jakoś nie bardzo udziela się na ogólnym forum z reguły widziałem tylko jakieś krótkie komentarze których i tak nikt nie komentuje, więc miło by było gdybyś mógł coś takiego wskazać, jeśli nie to się nie wydarzyło c:
Witam jestem nowy i czy jest jakaś gildia dla nowych graczy ? gram n EU
Wystarczy przeczytać kilka postów z tego wątku, masz tu wiadomiści o gildiach.
Wysiliłem się i poszukałem, ale nie znalazłem nic takiego, gdyż jakoś nie bardzo udziela się na ogólnym forum z reguły widziałem tylko jakieś krótkie komentarze których i tak nikt nie komentuje, więc miło by było gdybyś mógł coś takiego wskazać, jeśli nie to się nie wydarzyło c:
Częściej udzielał się gdy DN był pod eFusion i było poprzedniejsze forum,+czytając to co czasami pisze na world chacie jego altami potwierdza fakt iż jest on "dziwny",niestety nie mam żadnego dowodu który potwierdził by to czy to co pisze jest prawdą więc jeśli nie chcesz to nie musisz mi wierzyć
Ah, no tak przecież było jeszcze stare forum. Ok, ok luzik c:
Witam , Gdzie bardziej opłaca się zaczynać grać ? Na Sea dużo większa populacja ?