Eu Fanfest 2017 wrażenia i zaskoczenia

To co może zaczniemy coś obgadywać :)

Moje wrażenia dobre zakończenie przed dodatkiem mocne akcenty samuraj jak i susano i miasto pod wodą :)

Zaskoczenia na pewno wielkość dodatku spodziewałem się tylko Ala Mhigo a tutaj dochodzi nam doma taki wielki obszar oczywiście też poboczne wysepki

A ja mam wrażenie, że jestem jedną z niewielu osób, które najbardziej cieszy możliwość pływania (szkoda tylko, że jedynie w nowych lokacjach, ale lepsze to niż nic). Wszyscy moi znajomi cieszą się z powodu samuraja, a mnie jakoś nie pociąga ta klasa - może dlatego, że już gram DPS-em i myślę raczej o supporcie. Z nowych jobów bardziej przemawia do mnie Red Mage.

Jestem też zawiedziona nowym miastem. Oczywiście rozumiem zamysł twórców odnośnie wprowadzenia orientalnego klimatu razem z klasą samuraja, ale ja po prostu za takimi lokacjami nie przepadam, zwyczajnie opatrzyły mi się one w Blade & Soul i Revelation Online. Większość znajomych zamierza przenieść się też do nowej lokacji mieszkalnej, a ja planuję wykorzystać okazję i kupić dom w Ul'dah.

Jestem natomiast bardzo ciekawa zmian związanych z walką.

Troll Yoshi tym razem zaszalał :) i mamy więcej niewiadomych ale ogólne wrażenie OK, ja także myślę o Red Mage...no i ciekawi mnie to miasto pod wodą. Szkoda ze nie dali żadnego info o zmianach w combatach ale nic trzeba będzie najwyżej to przeżyć jak było z Bardem w HeavenSward ^^

No i jestem zawiedziony ze tylko 2 klasy...kurde gdzie moja Dancer'ka :cry:

Raczej: gdzie mój dancer? :-D Też miałam wielką nadzieję na pojawienie się tej klasy, ale widać nie będzie nam jeszcze dane nią grać.

Zastanawia mnie też, czy będziemy w stanie realnie odczuć, że przez brak wsparcia dla PS3 twórcy mogli pozwolić sobie na więcej.

Już pokazali nowa grafike przecie na otwarciu jak nowe miasto pokazali to bylo już na silniku gry

A skąd Wam się dancer urwał? O.o

Najgorsze jest to, że ludzie sobie nawymyślali jakiś Blue Mage'y oraz inne z kosmosu wzięte klasy, a tak naprawdę wiadomo było że będą tylko dwie, z czego druga to samuraj. Nie mówię o Was, jednak same komentarze na reddicie i forum dają mi raka. Narzekanie w czystej postaci i mówienie ze ten dodatek będzie słaby bo...będą tylko dwie klasy z czego druga to dps samuraj xD Ludzie się przeliczyli i nagle wielkie zaskoczenie. Może i community tej gry jest przyjazne, ale patrząc na te komentarze to wydaje mi się że jest tępe jak trzonek od siekiery.

Wincyj depsów!

To co może zaczniemy coś obgadywać :)

Moje wrażenia dobre zakończenie przed dodatkiem mocne akcenty samuraj jak i susano i miasto pod wodą :)

Zaskoczenia na pewno wielkość dodatku spodziewałem się tylko Ala Mhigo a tutaj dochodzi nam doma taki wielki obszar oczywiście też poboczne wysepki