Eu jupiter

Witam,

od wczoraj gram (znowu) w Cabala (serwer jupiter), mam pomysł założenia gildii lub dołączenia do jakiejś polskiej (proc nation)

na chwilę obecną mam 37lv (BL), zauważyłem wiele wiele zmian które zostały dodane w ciągu ~2 lat

z miłą chęcią jestem skłonny "uruchomić" klan (o ile byłaby większa liczba chętnych) lub dołączę do istniejącego klanu

(moje doświadczenie w cabalu to 2 lata+, więc nie jestem jakimś noobem i wiem co to TG/LID/RS/b1f/b2f/etc, i wiem jak przechodzić)

co do kontaktu to jedynie w tym poście

dlaczego ?

gram na war channelu (tak już od 1 lvla) ;p

i z tego co pamiętam nawet na /w przychodzą !%)%#$&*!(%#@

zatem wszelkie propozycje proszę pisać poniżej (wkrótce zacznie ze mną grać kumpel oraz jestem w trakcie namawiania koleżanki)

@up

na chwile obecną 61lv ;)

ja też wracam do Cabala, po 4 letniej przerwie. Mam ochote zagrać od nowa i szukam ludzi którzy będą zemną razem grali.

a co do kolegi wyrze to zapomniałeś o logowaniu się na chanel rozmów??? wtedy na takim czacie na chanelach War można normalnie rozmawiac

Ja także zacząłem dzisiaj grać, nick Arenos, na chwilę obecną 47 lvl.

ta zapomniałem ^^ sry

mój nick w sygnaturze

na chwile obecną BL 96lv comp/comp

Witam,

od wczoraj gram (znowu) w Cabala (serwer jupiter), mam pomysł założenia gildii lub dołączenia do jakiejś polskiej (proc nation)

na chwilę obecną mam 37lv (BL), zauważyłem wiele wiele zmian które zostały dodane w ciągu ~2 lat

z miłą chęcią jestem skłonny "uruchomić" klan (o ile byłaby większa liczba chętnych) lub dołączę do istniejącego klanu

(moje doświadczenie w cabalu to 2 lata+, więc nie jestem jakimś noobem i wiem co to TG/LID/RS/b1f/b2f/etc, i wiem jak przechodzić)

co do kontaktu to jedynie w tym poście

dlaczego ?

gram na war channelu (tak już od 1 lvla) ;p

i z tego co pamiętam nawet na /w przychodzą !%)%#$&*!(%#@

zatem wszelkie propozycje proszę pisać poniżej (wkrótce zacznie ze mną grać kumpel oraz jestem w trakcie namawiania koleżanki)

@up

na chwile obecną 61lv ;)