Eu ne -> eu west

Poziom westa i nordica to tylko w diamond 1. Zauważcie ,że najlepsze drużyny Fnatic , EG są z Westa :).

Przenioslem sie z EUNE/EUWest I stwierdzam,ze trafiaja sie trolle, ale nieco mniej niz na EN/NE. Poziom rozgrywki o poziom wyzej. Jak juz tutaj wspomniano, czesciej sie zdazaja awarie servera.

Gram tu i tu, więc pozwolę sobie wypisać w punktach, jak to jest na tych serwerach:Nordic:-Dobry poziom na low dywizjach, na Brązie ludzie rzeczywiście chcą się wybić, na silverze/goldzie siedzą idioci, którzy mają się za za***istych prosów bo udało im się wyjść z brązu-Platyna, tutaj ludzie nieco spinają dupska o niestandardowe picki, o mete itp. widocznie zależy im na wyjściu na Diament, częsty force to leave i trolling w lobby, flame także potężny, ale jak już każdy lockie to na co ma ochotę, to idzie pograć z przyjemnością.-Polacy i ruskie flamują, Grecy i Rumuńczycy trollują.-Nie grają tutaj prosi/streamerzy.-Servery ogólnie w normie, rzadko kiedy są jakieś porządniejsze lagiWest:-Na Normalach/Brązie/Srebrze grają nieprawdopodobne wprost warzywa. "Smurfy" z ch*jowych dywizji z Nordica, którzy przeżucili się na Westa, bo tam przegrywali "przez noob teamy". Trollują, feedują i flamują na Bronze/Silver, te dywizje to tu tragedia.-Od Golda w górę jest już miodnie, grają ogarzy, nikt nie spina d*py o mete (szczególnie platyna+, na Goldzie jest trochę flamu).-Idzie pograć w jakimiś sławnymi pro playerami/streamerami-Francuskie i Hiszpańskie ścierwo zaniża poziom serwera, insta muted jak cie z nimi połączy-Riot ma wypierdolone po całości na serwery EUW, leje na nie ciepłym moczem, i sra rzadkim gównem, gracze w ramach rekompensaty dostają kopa w dupe i splunięcie w ryj. Lagi niemiłosierne, Riot nakurwia gówniane przeprosiny wysyłane z automatu na forach z prędkością karabinu maszynowego.

Mistrz...:o

Co do tematu to i jedna i druga strona może sobie czasem podać rączkę w sprawie flamerów i ogólnego śmietniska, ale idzie się przyzwyczaić.

Poziom westa i nordica to tylko w diamond 1. Zauważcie ,że najlepsze drużyny Fnatic , EG są z Westa .

Głównie dlatego, że większość graczy jest z zachodu. To dość naturalne że i team wylądował na zachodzie.

Gram na EU NE i czasem na kolegi koncie na EU West roznice sa takie ze problemy techniczne na wescie to codziennosc jedyna roznica ktora moze tam ciagnac graczy to pro playerzy ze znanych teamow no ale to poziom diamond i wyzej wiec jezeli chcesz juz sie przeniesc na EU West to radze wbic przynajmniej gold i dopiero tam sie udac bo na EUNE w silverze siedza dobrzy gracze gold V to wogole nieporozumienie (Ktos ich chyba tam wrzucil na sile) tak naprawde gra w dywizjach na EUNE zaczyna sie od Silver III do Silver I potem od Gold III w gore i niema co liczyc na to ze na wescie jest lepiej moze na diamencie tak ale napewno nie w silverze czy brazie tam jest to samo co tutaj a nawet i gorzej bo my mamy polaczkow ruskich grekow , a oni maja hiszpanow niemcow samo to ze hiszpani tam sa mnie przeraza ich JAJAJAJAJA jest nizniszczale trolle jak brazylijczycy wiec radzilbym sie zastanowic nad zmiana serwera bo na EUNE dobre duo i golda wbijasz w 3 dni ja np. z kumplem spialem sie zeby zagrac kilka rankedow gralismy ja jungle on top i wygralismy 17 gier zrzedu z Silver IV do Golda dostalismy sie w 3 dni teraz w goldzie grac sie nie da bo kazdy wie ze koniec sezonu to ma w nosie i gra postaciami ktorymi totalnie nie umie grac albo sa poprostu bezuzyteczne do danego teamu . Tak szczerze Silver I lepszy od Gold V

Gram na EU NE i czasem na kolegi koncie na EU West roznice sa takie ze problemy techniczne na wescie to codziennosc jedyna roznica ktora moze tam ciagnac graczy to pro playerzy ze znanych teamow no ale to poziom diamond i wyzej wiec jezeli chcesz juz sie przeniesc na EU West to radze wbic przynajmniej gold i dopiero tam sie udac bo na EUNE w silverze siedza dobrzy gracze gold V to wogole nieporozumienie (Ktos ich chyba tam wrzucil na sile) tak naprawde gra w dywizjach na EUNE zaczyna sie od Silver III do Silver I potem od Gold III w gore i niema co liczyc na to ze na wescie jest lepiej moze na diamencie tak ale napewno nie w silverze czy brazie tam jest to samo co tutaj a nawet i gorzej bo my mamy polaczkow ruskich grekow , a oni maja hiszpanow niemcow samo to ze hiszpani tam sa mnie przeraza ich JAJAJAJAJA jest nizniszczale trolle jak brazylijczycy wiec radzilbym sie zastanowic nad zmiana serwera bo na EUNE dobre duo i golda wbijasz w 3 dni ja np. z kumplem spialem sie zeby zagrac kilka rankedow gralismy ja jungle on top i wygralismy 17 gier zrzedu z Silver IV do Golda dostalismy sie w 3 dni teraz w goldzie grac sie nie da bo kazdy wie ze koniec sezonu to ma w nosie i gra postaciami ktorymi totalnie nie umie grac albo sa poprostu bezuzyteczne do danego teamu . Tak szczerze Silver I lepszy od Gold V

Ale to że Silver I jest lepszy od Gold V to oczywista sprawa. To jest niedociągnięcie naszego systemu, po prostu z Golda nie da się spaść w dół do silvera o ile po prostu nie będziesz nieaktywny. Wystarczy kogoś wyciągnąć w górę i może grać na poziomie który jest dla niego o wiele zbyt wysoki.

EDIT: nie wiem jak z EUNE na EUW, ale transfery z EUW na EUNE nie działają. Wywala błąd, a support nie potrafi nic konkretnego powiedzieć.

Witam! Chciałbym się zapytać o kilka rzeczy związanych z przejściem z EU NE na EU WEST.

1. Będę miał zwiększony ping/o ile? Jak tak czy mogą mieć lagi z internetem 6mb dzielony na 2 komputery?

2. Czy są problemy z lagami na serwerze? I zalogowaniem się?

3. Jak z kupnem rp?

4, Jakich nacji głównie mogę się spodziewać na EU WEST. (graczy różnych narodowości)

5. Czy faktycznie na EU WEST jest wyższy poziom gry? Czy to tylko pogłoski?

Z góry dzięki za odpowiedź.