[EU][NEXUS][ELYOS] TheExiled

secure.php?u=6VGrP9YeWh%2BFTQmZ%2BrnMtdpZ5Tw8zCj%2BWTI%3D&b=5

Legion TheExiled zaprasza każdego gracza w swoje szeregi nie ważne czy jesteś nowy czy grałeś wcześniej i tak będziesz mile widziany w naszym legionie. Nowym oferujemy pomoc w questach jak i pomoc w rozwijaniu postaci , starym dobrą zabawę na instancjach czy to na PVP. Nie robimy rekrutacji od jakiegoś przedziału levelowego. Nie jest dla nas wążne czy masz 1 lvl albo 60 lvl. Czy grasz twinkiem ale luczy się dla nas zapał do gry.Dla naszych graczy posiadamy przygotowanego teamspeaka 3 bo rozmawiając gra się lepiej . Więc jeśli jesteś osobą która szuka legionu z poczuciem humoru oraz legionu który pomoże ci poznać świat Artei. Zrobić instancje albo pokonać paru asmodian na pvp. Jesteśmy tym czego szukasz TheExiled zaprasza cię w swoje szeregi.Jesteśmy częścią społeczności

Informacje o Legionie:

Serwer: Nexus [EU]

Rasa: Elyos

Cele: PvE i PvP, dobra zabawa i fun z gry

Strona główna: http://novasociety.com

Forum: http://forum.novasociety.com - Tutaj zapraszamy do skladania podań o przyjęcie do Legionu

Komunikator: Teamspeak 3

Warunki rekrutacji

1. Wiek: 15+ lat.

2. Zapał do gry i dobry humor.

3. Kultura osobita i szacunek do graczy

4. Zaangażowanie w sprawy Legionu

5. Codzienna obecność na Teamspeaku tutaj dostaniesz pomoc jak i rady na temat postaci

Zarząd Legionu:

Lider: Yakimoi

Deputy:Teqila,Riwka

Oficerowie:Duszka,Katarzis,Suriae,Rogas

oooo to już daje info dla znajomych :D

Prawie 7 lvl coraz więcej nowych graczy i rozpoczęliśmy podboje na siegach :)

DF4cmeG.jpg

Działacie jeszcze???????

Pewnie działają. Ja tylko zastanawiam się, dlaczego przyjmują jedynie osoby, które ukończyły 15 rok życia... To trochę bez sensu w grze, w której liczą się umiejętności, a nie wiek gracza.

no ja skończylem 15 i to dawno temu ;]

Anfa, to w końcu chcesz grać z nami, czy z Eylosami? Nie możesz jednocześnie grać po obu stronach, musisz się zdecydować, do jakiej grupy chcesz należeć.

wiem wiem aktualnie się pobiera jeszcze nie wiem czy mi będzie działać aion jeśli tak to zagram z wami

Więc musisz zrobić sobie postać rasy Asmodian. Nie ma takiej możliwości, by Eylosi i Asmodianie razem grali.

ja wiem tylko pytałem czy jeszcze istnieje gildia ;]

Ok, ok. Po prostu wolałam wyjaśnić, żeby nie było nieporozumień :). Legion zapewne nadal działa, w końcu dopiero niedawno się ogłosili.

Na forum już się tworzą przeciwne Legiony:D Chętnie bym z wami pograł, ale na siege, ani nawet na wojnach nie dam rady, bo komp nie uciągnie:D Trzeba zbierać przez lato pieniążki;)

Działamy działamy co do wieku takie ograniczenie ustaliliśmy tak zostanie jakieś ograniczenia musza być co do kompa twojego Smoła jeśli masz słabego kompa i ci to siegów nie pozwala robić to i tak zapraszam w nasze szeregi

Składajcie podania na http://forum.novasociety.com/forumdisplay.php?fid=139 czekamy na was.

Dla zachęty nowe screeny :)

Przyjmuje wyzwanie

pokonać paru asmodian na pvp.

i chętnie powalczę na PVP z Yakimoi, a raczej Isuzu (Robik), jak będę miał wolny czas na grę :)

Dużo masz tych nicków jak na 1 człowieka :D

Powodzenia!

jak mnie złapiesz to zapraszam

na jaka klase macie najwieksze zapotrzebowanie ?

hmm ciężko powiedzieć bo jak na razie jest dobrze z klasami więc to co zrobisz albo masz wpasuje się od razu

Pierwszy ekipy szykujące się do patcha 4.0 już są chcesz zacząć z nimi zapraszamy

LVL 7 Legionu zdobyty więc zapraszamy nowych tutaj mała zachęta po ostatnim wypadzie

Nasz wczorajszy siege Gelkmaros asmo forty padły i mastarius też padł :)

secure.php?u=6VGrP9YeWh%2BFTQmZ%2BrnMtdpZ5Tw8zCj%2BWTI%3D&b=5

Legion TheExiled zaprasza każdego gracza w swoje szeregi nie ważne czy jesteś nowy czy grałeś wcześniej i tak będziesz mile widziany w naszym legionie. Nowym oferujemy pomoc w questach jak i pomoc w rozwijaniu postaci , starym dobrą zabawę na instancjach czy to na PVP. Nie robimy rekrutacji od jakiegoś przedziału levelowego. Nie jest dla nas wążne czy masz 1 lvl albo 60 lvl. Czy grasz twinkiem ale luczy się dla nas zapał do gry.Dla naszych graczy posiadamy przygotowanego teamspeaka 3 bo rozmawiając gra się lepiej . Więc jeśli jesteś osobą która szuka legionu z poczuciem humoru oraz legionu który pomoże ci poznać świat Artei. Zrobić instancje albo pokonać paru asmodian na pvp. Jesteśmy tym czego szukasz TheExiled zaprasza cię w swoje szeregi.Jesteśmy częścią społeczności

Informacje o Legionie:

Serwer: Nexus [EU]

Rasa: Elyos

Cele: PvE i PvP, dobra zabawa i fun z gry

Strona główna: http://novasociety.com

Forum: http://forum.novasociety.com - Tutaj zapraszamy do skladania podań o przyjęcie do Legionu

Komunikator: Teamspeak 3

Warunki rekrutacji

1. Wiek: 15+ lat.

2. Zapał do gry i dobry humor.

3. Kultura osobita i szacunek do graczy

4. Zaangażowanie w sprawy Legionu

5. Codzienna obecność na Teamspeaku tutaj dostaniesz pomoc jak i rady na temat postaci

Zarząd Legionu:

Lider: Yakimoi

Deputy:Teqila,Riwka

Oficerowie:Duszka,Katarzis,Suriae,Rogas