Eu Nordic SZUKAMY MIDERKI z mikro

jak w temacie szukamy miderki z mikro

1. koniecznie miderka czy moze byc mider

2. liga, ogólnie jakiego poziomu oczekujesz

3. do rankedów czy do normali, i jak do rankedów czy duoq czy teamowych.

to przynajmniej powinienes napisać. Jak na razie temat wygląda na pierwszy do kosza bo nic w nim nie napisałeś sensownego. Nic nie można wywnioskować.

To pewnie jakiś zapaleniec co potrzebuje dziewczyn w teamie. x.x

albo po prostu zakładają "damski" team nie wiem po co takie teksty...

jakie teksty? odpowiedziałem zwracając uwage na istotne rzeczy, nie próbujesz mi chyba powiedzieć że wypowiedź jest przejrzysta i wszystko z niej wiesz? :) nawet potencjalna osoba płci pięknej grająca na midzie raczej nie wywnioskowałaby z informacji przez niego podanych czy faktycznie warto sie do niego zgłosić i do czego szuka takiej osoby.

odrazu zboczeniec

Gramy dla przyjemności codziennie po 19.30

dywizje od bronz do złota

nie wymagamy super skila

odrazu zboczeniecGramy dla przyjemności codziennie po 19.30dywizje od bronz do złotanie wymagamy super skila

Czyli szukacie jakiejś dziewczyny na tego mida ? Bo dale nie do końca qumam czy "miderka" nie ma płci czy specjalnie zostało tam wstawione 'female origin'. Ablo może faktycznie jak niżej kolega napisał:

albo po prostu zakładają "damski" team nie wiem po co takie teksty...

że składacie Team złożony tylko z kobiet ?

jakis pedofil szuka dziewczyn do gry w rl nie moze znalesc i nie ma z nimi wgl kontaktu to w olu pzrez mikro chce poderwac dziewczyne z drugiego konca polski

warn_ico.png
Warn za offtop - Avitus

Jak nie musi być koniecznie dziewczyna to chętnie zagram z wami. Nick AkaidoSuzano, mid ogarniam

jak w temacie szukamy miderki z mikro