EU North east szukam druzyny (klanu)

a wiec tak mam 29 poziom gram na EU N&E brakuje mi jakis 1000 pkt do 30 a wiec 10 wygranych gier

prosze podac nazwe druzyny i nazwe jego przewodniczacego oraz wymagania jakie odemnie chcecie :) np gg

Nie liczylbym na to ze ktos Cie wezmie do Teamu . Nie oszukujmy sie ale 29 lvl czy nawet 30 nie jest wyznacznikiem pograj rankedy zdobadz troche elo tam sie nauczysz tak naprawde co to League Of Legends

A ja na jego miejscu nawet bym nie zaglądał do solo q na nordicu. Wbiłem ok 500 wygranych na normalach i wtedy zacząłem grac solo q. Wcześniej grałem rankedy 5v5 ze stałym teamem. Zrobiliśmy 1600-1700 elo bez większego wysiłku. Solo q, 900 elo. Czemu? Bo to nordic. Na startowym elo są same trolle i nie ogary, trzeba mieć niebotyczne szczęście żeby dostać w miarę normalny team. Za każdym razem miażdżyłem swoja linie(solo top albo mid), mialem 2x tyle cs co przeciwnik z, 3-4 lvl wiecej i do tego z 5-6 killi w 20 min, ale co z tego jeżeli na pozycji Support jest Irelia pod Gunblade i inne tego typu gówna, a w jungli Soraka pod 6x Zeal. Nawet ganki nie pomagają, bo przeciwnik ma mózg i jak przegrywa to się trzyma razem i co ja sam jedyny mogę zrobić, jak reszta mojego teamu smyra przeciwników.

Morał? Nie gra się solo Q na nordicu, chyba że jesteś Dyrus, albo inny tego typu robot, lub wygrałeś 6 razy w Totolotka i masz niesamowite szczęście. Zwerbuj kumpli do gry grajcie normale i ciesz się grą. Jak wbijecie wszyscy 30, grajcie ranked 5v5, a od solo Q trzymaj się z daleka. No chyba, że jesteś super pro mega try-hard i musisz być "naj" we wszystkim co robisz, zamiast miło spędzać czas przy grze. Ludzie zapominają dlaczego gry były stworzone, ale to już historia na inny temat.

a wiec tak mam 29 poziom gram na EU N&E brakuje mi jakis 1000 pkt do 30 a wiec 10 wygranych gier

prosze podac nazwe druzyny i nazwe jego przewodniczacego oraz wymagania jakie odemnie chcecie :) np gg